Markéta Stehlíková 39 let


Markéta Stehlíková se narodila 28. června 1984 v Ostravě. V roce 2008 úspěšně absolvovala inscenacemi Lagronové Království a Molièrovým Donem Juanem Divadelní fakultu AMU, obor činoherní herectví, kterému se z počátku své kariéry věnovala naplno. Do většího povědomí diváků se dostala zejména díky inscenacím ve Švandově divadle. Zde zazářila v představeních Její pastorkyňa, Brýle Eltona Johna a divadelní adaptaci románu Michala Viewegha Román pro ženy. V Činoherním klubu si zahrála v představeních v režii Ondřeje Sokola Dámský krejčí či Ujetá ruka.

Účinkovala ve videoklipech své spolužačky a nerozlučné kamarádky z DAMU Barbory Polákové (Kráva, Nafrněná, Generace). Zkusila si i roli fotomodelky a stala se tváří vlasové kolekce Honzy Kořínka THE women POWER. Svůj všestranný talent zúročila v podnikání se španělskými botami Paez.


28.6.1984
Ostrava, Československo
Markéta Stehlíková csfd

Krásno3 sezóny v pekleMuži v říjiDáma a KrálSpecialistéPod jedním nebemUliceBarbora Poláková - GeneraceBarbora Poláková: NafrněnáBarbora Poláková: KrávaDámský krejčíSingle LadyPrvní dobrá


Aktualizace osobnostního profilu Markéta Stehlíková: 11.11. 2023 15:43