René Šmotek 52 let


René Šmotek se narodil 9. 12. 1971 v Bystřici pod Hostýnem. V patnácti letech odešel na učiliště do Ostravy, kde se vyučil malířem - natěračem. Na učilištním internátu vstupije do amatérského divadelního souboru.

V akademickém roce 2009 zahájil formou prezenčního studia obor Kulturní dramaturgie se zaměřením na divadlo na Slezské univerzitě v Opavě, který v roce 2013 ukončil bakalářským titulem. V roce 2014 se rozhodl pro změnu a nastoupil do angažná do Jihočeského divadla v Českých Budějovicích. Je vášnivý rybář, turista a milovník umění. Se svou ženou Kateřinou a dětmi Kristiánem a Antonií žije v Ostravě.


9.12.1971
Bystřice pod Hostýnem, Československo
René Šmotek csfd

Uprostřed září zpěvKozy léčíWilsonov7 dní hříchů3 sezóny v pekleNepolepšitelnýSluneční státKobova garណelaryUdělení milosti se zamítáBalzacCestující bez zavazadelPrůběžná O(s)trava krveJanMísto zločinu České BudějoviceSedm schodů k mociSpecialistéDevadesátkyKriminálka CurychPolicie ModravaModrý kódDáma a KrálSvět pod hlavouČetníci z LuhačovicDoktor MartinJá, MattoniPřístavCesty domůStrážce dušíNanebevstoupení L. L.RozsudekŠumné stopyŠumné Domažlice a KlatovyŠumná Kroměř힊umné ValašskoŠumné Karvinsko


Aktualizace osobnostního profilu René Šmotek: 17.2. 2024 14:25