Jamie Lynn Spears 33 let


Jamie-Lynn Marie Spears se narodila jako třetí a poslední dítě 4. dubna 1991 v McComb, Mississippi matce Lynne a otci Jamiemu Spearsovým. Když jí bylo několik měsíců, její rodina se přestěhovala do New York City. Žije se svou rodinou, která zahrnuje jejího otce Jamieho, stavebního stavitele, matku Lynne, učitelku na základní škole, staršího bratra Bryana a samozřejmě starší sestru Britney.

Jamie má tři rotvajlery pojmenované Cane, Spotty a Sebastian, pudla Lady, německého ovčáka, dva shizu teriéry Mitzi a Bitzi a několik dalších hlídacích psů. Přátelí se s mladou herečkou Emmou Roberts, která točila seriál Unfabulous, který se pak vysílal na stejné stanici jako její seriál Zoey 101. Jejím koníčkem je sbírání porcelánových panenek. Jamie je také již hrdou matkou Maddie Briann Aldridge, kterou porodila 19. června 2008. Byla zasnoubená s otcem své dcery Caseym Aldridgem od června 2008, ale v březnu 2009 své zasnoubení odvolali, ačkoliv pár žije stále společně a vychovávají svou dceru.


4.4.1991
McComb, Mississippi, USA
Jamie Lynn Spears csfd

Zoey 102Zlatovláska a 3 medvědiCrossroadsSladké magnólieMiss GuidedZoey 101Osvoboďte Britney SpearsJamie Lynn Spearsová: Když zhasnou reflektoryJamie Lynn Spears & Chantel Jeffries: Follow MeBritney Spears: Ooh La LaTotal Britney LiveJamie Lynn Spears: A Weekend with Jamie Lynn SpearsSpecial Forces: World's Toughest TestAll New Double DareYoung Hollywood AwardsNickelodeon Kids' Choice Awards '04Show Ellen DeGeneresovéSwitched!The Teen Choice Awards 2002All ThatNoční show Davida LettermanaOprah showEntertainment Tonight


Aktualizace osobnostního profilu Jamie Lynn Spears: 22.3. 2024 10:36