Nina Arianda 39 let


Nina Arianda se narodila jako Nina Arianda Matijcio 8.září 1984 na Manhattanu. Její rodiče pocházejí z Ukrajiny.  Vystudovala umění, ale už na střední škole jí to táhle k herectví.

V roce 2014 se přidala k divadelnímu spolku na Manhattanu a objevila se v několika filmech jako například Win Win, Půlnoc v Paříži nebo Zmizení Eleanor Rigbyové. V lednu 2015 byla obsazena jako Molly ve 3.sérii seriálu Hannibal, kde si zahrála po boku svého divadelního kolegy herce Hugha Dancyho.

Nina se stále věnuje své divadelní činnosti, kterou nade vše miluje, ale v blízké budoucnosti jí uvidíme v několika filmech, včetně po boku Meryl Streep v nově chystaném filmu Florence Foster Jenkins.


18.9.1984
New York City, New York, USA
Nina Arianda csfd

The Venture Bros.: Radiant Is the Blood of the Baboon HeartRicardoviRichard JewellStan a OllieNever HereVečeře s BeatrizBožská FlorencePokořeníRob the MobZmizení Eleanor Rigbyové: OniKlikařiZmizení Eleanor Rigby: OnZmizení Eleanor Rigby: OnaHigher GroundMistrovský plánPůlnoc v PařížiWin WinWilliam VincentÚžasná paní MaiselováGoliášMiliardyCrisis in Six ScenesHorace and PeteHannibalMistr amatérHostagesStudio 30 RockDobrá manželkaThe 66th Annual Tony AwardsThe 65th Annual Tony Awards


Aktualizace osobnostního profilu Nina Arianda: 5.11. 2023 03:51