Jennifer Saunders 65 let


Celým jménem Jennifer Jane Saunders se narodila 6. června 1958 ve Sleafordu v Anglii. Její matka byla učitelka biologie a otec pilotem v Royal Air Force. Díky povolání jejího otce se Jennifer musela často stěhovat do jiných škol, kde zároveň i bydlela. V roce 1985 si vzala za manžela zpěváka a herce Adriana Edmonse se kterým má tři dcery.

První větší roli dostala v britském seriálu "The Comic Strip Presents", kde hrála spolu s Dawn French v několika epizodách. Stala se členkou klubu "Comic Strip", který předváděl živá vystoupení nejrůznějších vtipných scének. Zde také potkala svého budoucího manžela. Klub "Comic Strip" se stal časem známější a na jeho vystoupení přišel např. Dustin Hoffman, Jack Nicholson a nebo také Robin Williams. Později, se svoji kamarádkou Dawn French začaly hrát v seriálu French and Saunders, kde parodovaly známé filmy (Titanic, Harry Potter, Star Wars, atd...), za tento seriál vyhrála cenu BAFTA (British Academy of Film and Television Arts). Dodnes je stále aktivní herečkou v seriálech i filmech.

Jennifer Saunders vyhrála 3x cenu BAFTA, Emmy a nebo například cenu People's Choice. V roce 2013 vydala svojí autobiografii s názvem "Bonkers: My Life in Laughs".


6.7.1958
Lincolnshire, England, Velká Británie
Jennifer Saunders csfd

SumotherhoodAllelujahSmrt na NiluZpívej 2Úplně nejlepší narozeninyNo není to romantika?Grandpa's Great EscapeMopsík k zulíbáníNaprosto dokonaléZpívejThe Boy in the DressKoralína a svět za tajnými dveřmiSrdečná dohodaShrek 2Naprosto úžasnýFrench & Saunders LiveFanny and ElvisThe Nearly Complete and Utter History of EverythingAbsolutely Fabulous: Absolutely Not!One Hour of Girl PowerSpice WorldTajemný ostrov pokladůComic ReliefQueen of the EastZa zimního slunovratuFrench and Saunders LiveThe Tale of Little Pig RobinsonA Night of Comic Relief 2Audience with Victoria Wood, AnJezte boháčeDangerous Brothers Present: World of DangerThe SupergrassEvening for Nicaragua, AnIntelligencePentavirátGhostsCizinecThunderbirds Are Go!Údolí MuminkůSimpsonoviBlandingsDead BossNaprosto dokonaléThe Last Leg


Aktualizace osobnostního profilu Jennifer Saunders: 3.11. 2023 16:29