Michael C. Hall 53 let


Michael C. (Carlisle) Hall vyrůstal jako jedináček, jeho sestra zemřela ještě před narozením. V 11 letech mu zemřel otec na rakovinu. Pro Michaela to bylo těžké období.

Co se týče jeho kariéry, Hall nemá za sebou moc rolí z televizní a filmové produkce, zato však sbíral cenné zkušenosti v divadelních hrách. V divadle Off-Broadway (menší divadlo než Broadway, ale větší než Off-Off-Broadway:) si zahrál v Macbethovi a Cimbelineovi na New Yorkském Shakespearovském Festivalu. Další z jeho her: Timon of Athens, Henry V., Corpus Christi, Skyligth. Svou první šanci zahrát si na opravdové Broadwayi mu dal režisér Sam Mendes v novém uvedení hry Cabaret. V roce 2003 vyráží na turné s muzikálem Chicago v roli Billyho Flynna kde jeho drahou polovičku Roxie Hart hraje jeho skutečná manželka.

Sam Mendes mu také dal příležitost zahrát si v televizi a to v seriálu ODPOČÍVEJ V POKOJI (SIX FEET UNDER) kde hrál hluboce uzavřeného Davida Fishera. Za práci na první serii tohoto seriálu byl nominován na cenu Emmy, také byl nominován i s ostatními herci na cenu Screen Actors Guild. Vyhrál ji v roce 2003 a 2004. Jeho jediný znamý film je VÝPLATA, kde si zahrál vedle Bena Afflecka. V roce 2005 se ještě vrací do Off-Broadway do hry Mr. Marmalade.

Nyní hraje hlavní roli Dextera ve stejnojmenném seriálu televize Showtime. DEXTER je o emocionálně prázdném člověku pracujícím u miamské policie, který má jedinou touhu... vraždit.


1.2.1971
Raleigh, North Carolina, USA
Michael C. Hall csfd

John and the HoleV měsíčním světleZprávaNoční hraMark Felt: Muž, který zradilAfter AdderallChristineLiga spravedlivých: Bohové & monstraPachuť pomstyZbav se svých miláčkůBlissovy trampotyPeep WorldGamerOšizeniVýplataShowboyDexterPoraženíSchatten der Mörder – Shadowplay (ZDF-Fassung)V bezpečíKorunaJustice League: Gods and Monsters ChroniclesRuth & EricaDexter: Early Cuts


Aktualizace osobnostního profilu Michael C. Hall: 7.11. 2023 01:31