Ellie Kemper 43 let


Ellie Kemper se narodila 2. května 1980 v Kansasu, jako Elizabeth Claire Kemper. Je známá především díky filmům 21 Jump Street (2012),  Ženy sobě (2011) a seriálu Kancl (2005).

Hrála pozemní hokej, ale později dala přednost divadlu a psaní. Psala pro satirické noviny "The Onion", a také pro "McSweeney'S", literární časopis, který založil Dave Eggers.

Její první významné herecká kariéra začala, když Ellie šla na konkurs rolí v seriálech Parks and Recreation (2009) a Kancl (2005). Do Parks and Recreation jí bohužel nevzali, ale do Kanclu ano. Přijala vedlejší roli  Erin Hannon, recepční/sekretářky která nahradila postavu Pam Beesly Halpert, kterou hraje Jenna Fischer. I když její postava byla původně určena pro čtyři epizody, producenti byli tak ohromeni, že Ellie Kemper dál hrála po celou šestou sezónu.

Stejně jako Amy Poehler a další osobnosti ze Saturday Night Live (1975) občas vystupuje v divadle na Manhattanu, kde se konají improvizační komediální show.


2.5.1980
Kansas City, Missouri, USA
Ellie Kemper csfd

Štěstí pro začátečníkyVšude dobře, sám doma nejlípMezi námi medvědy ve filmuNezdolná Kimmy Schmidt: Kimmy versus reverendZáskokLive in Front of a Studio Audience: 'All in the Family' and 'Good Times'Live in Front of a Studio Audience: Norman Lear's 'All in the Family' and 'The Jeffersons'Tajný život mazlíčků 2LEGO® Batman filmŠmoulové: Zapomenutá vesniceTajný život mazlíčkůLaggiesRuka v rukávuSex TapeZ cizího krev netečeJump street 21Ženy soběDostaň ho tamOdnikud někamMystery TeamPotápěčCentral ParkEureka!SimpsonoviAt Home with Amy SedarisNezdolná Kimmy SchmidtYou're Not a MonsterMezi námi medvědySofie PrvníJulie's Greenroom


Aktualizace osobnostního profilu Ellie Kemper: 16.2. 2024 01:50