Louisa Lytton 35 let


Louisa Lytton (narozena jako Louise Claire Lytton) je anglická herečka, která se narodila 7. Února 1989 v Camdenu. O několik let později se se svou rodinou odstěhovala do Londýna, kde navštěvovala Sylvia Young Theatre School v Marylebone. Z matčiny strany je částečně italského původu.

Ve filmu HARRY POTTER A TAJEMNÁ KOMNATA byla dvojník Emmy Watson (která v tomto filmu ztvárňuje Hermionu Grangerovou). Dne 27. Srpna 2007 se účastnila v produkci televize BBC Testu Národa, kde byla top „celebrity“ účastník. Věnuje se mnoha charitativním akcím a účastní se filmových premiér v průběhu celého roku. Objevila se v PRCI, PRCI, PRCIČKY: KNIHA LÁSKY, kde ztvárnila roli Imogen, britskou studentku na výměnném pobytu.


7.2.1989
Camden Town, Londýn, England, Velká Británie
Louisa Lytton csfd

FracturedYoung, High and DeadPayback SeasonPrci, prci, prcičky: Kniha láskyPřípady detektiva MurdochaEdge of HeavenIdentityLutherAť jedí koláčeCasualtyEastEndersPoldovéBritain's Favourite SweetsThe Funny Thing About...The British Soap Awards 2007The British Soap Awards 2006The British Soap Awards 2006: The PartyThe British Soap Awards 2005Strictly Come DancingStrictly Come Dancing: It Takes TwoLoose WomenThis MorningChildren in Need


Aktualizace osobnostního profilu Louisa Lytton: 10.11. 2023 20:13