Esmé Bianco 41 let


Esmé Bianco je anglická modelka, herečka a zpěvačka. Esmé se narodila v St Albans, Hertfordshire, který se nachází blízko Liverpoolu, ve Velké Británii. Objevila se v několika krátkých filmech a hudebních videoklipech, stejně jako na živých akcích včetně Brit Awards.

Dvakrát ve svém životě si vyzkoušela jaké je to být inspirací pro malíře (Christian Furr a Peregrine Heathcote). V době kdy studovala na univerzitě, tak začala hrát v kabaretní show WhiteWedding, kterou hrála po celém světě. Značka Terry de Havilland po ní pojmenovala jeden pár bot.

Její zatím nejvýznamnější rolí je postava Ros v seriálu HRA O TRŮNY, zajímavostí je to, že se v knižní předloze vůbec nevyskytuje, ale v seriálu by měla její posta postupně nabývat na významu.

V roce 2012 se přestěhovala do Los Angeles, aby mohla její herecké kariéra dále růst. Nejraději relaxuje u moře v městě Malibu poblíž Los Angeles, kde může zapomenout na své starostí. Mezi její oblíbené pořady a seriály patří Studio 30 Rock, Peep Show, Pravá krev, Zákon gangu a Frasier.


25.5.1982
St. Albans, Hertfordshire, England, Velká Británie
Esmé Bianco csfd

HypnotizedLiving Among UsKrál Škorpion: Cesta za mocíOminousA Christmas MysteryEric & ErnieThe Big I AmBurlesque FairytalesChemical WeddingV zajetí kouzelSupergirlGay of ThronesHra o trůnyAny Human HeartUnder the Influence... Of Tease!DollsThe BRIT Awards 2008The BRIT Awards 2007


Aktualizace osobnostního profilu Esmé Bianco: 11.11. 2023 15:22