Lena Katina 39 let


Ruská zpěvačka Lena Katina celým svým jménem Jelena Sergeevna Katina se narodila 4. října 1984 v Moskvě.

V deseti začala vystupovat se skupinou Avenue, kde zpívala tři roky. Ve třinácti úspěšně absolvovala hudební konkurz se španělskou písní a byla obsazena jako zpěvačka skupiny Něposedy. Na již zmíněném konkurzu se setkala s Yulií Volkovou a staly se výbornými kamarádkami. Po roce opustila skupinu.

O dva roky později opět úspěšně prošla hudebním konkurzem pro ruský popový projekt. Jako druhou členku projektu porota vybrala Yulii Volkovou, se kterou v roce 1999 utvořila popové duo t.A.T.u.. Toto duo se proslavilo po celé Evropě. I když se v roce 2008 obě členky dua rozhodly vydat na sólovou dráhu, ve skupině spolupracují stále.

V roce 2010 vydala singlové písně s názvem Lost in the Dance a October and April. Na této písni výrazně spolupracuje s skupinou The Rasmus.


4.10.1984
Moskva, Rusko, Sovětský svaz
Lena Katina csfd

You and ITruth: Live in St. Petersburg50 Most Awesomely Bad Songs... EverAnatomija T.A.T.U.Julia + Lena are t.A.T.u.t.A.T.u.: Beliy Plaschikt.A.T.u. - All About Ust.A.T.u.: Lyudi Invalidyt.A.T.u.: 30 Minutt.A.T.u. - Prostye Dvizheniyat.A.T.u. - Nas ne dogonyatt.A.T.u.: Ya soshla s umaVečernij UrgantHuuma2003 MTV Movie Awards


Aktualizace osobnostního profilu Lena Katina: 6.11. 2023 08:23