Iva Frühlingová 41 let


Iva Frühlingová se narodila v severočeském městě Litvínově na úpatí Krušných hor do rodiny zaměstnance chemických závodů a rehabilitační pracovnice. I přes svá povolaní rodiče poskytli své dceři uměleckou inspiraci díky svým koníčkům, jako sochařství, aktivní hudba, psání literatury.

V roce 2004 se vrátila do České republiky a vydala zde desku Litvínov v České republice. Za její prodej získala Zlatou a pak i Platinovou desku. Pro režiséra Filipa Renče nazpívala píseň pro jeho film ROMÁN PRO ŽENY (2004). Rovněž nazpívala se známým slovenským zpěvákem Miroslavem Žbirkou úvodní píseň Někdy stačí dát jen dech pro seriál televize Nova ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ (2005). V pohádce režiséra Jiřího Stracha TŘI ŽIVOTY (2007) se objevila v roli černé princezny, mluvené však hlasem Zuzany Stivínové mladší. Svoji roli dostala i ve televizním filmu Filipa Renče VETŘELCI A LOVCI: KRUTÁ NEVĚRA (2011). Kromě učinkovaní v různých televizních pořadech jako jsou hudební, talkshow a galavečerů, vystupuje v pořadu televizní stanice Prima Cool APPLIKACE (2015), kde se svým kolegou Mikolášem Tučkem popisuje novinky ze světa mobilní aplikací. Iva Frühlingová je rovněž literárně činná. Napsala knihy Svět modelek a Příběhy ze showbyznysu. Přispěla i do povídkové knihy patnácti slavných českých a slovenských osobností – Příběhy ve znamení touhy.

V roce 2005 se provdala za populárního zpěváka kapely Kryštof Richarda Krajča. Jejich manželství skončilo po roce rozvodem. V září 2014 se ji narodil syn Adam, partnera Jana si brala měsíc před porodem.


11.5.1982
Litvínov, Československo
Iva Frühlingová csfd

PrahalaFredy a ZlatovláskaTři životyOrdinace v růžové zahraděVetřelci a lovciHorákovi13. komnataTajemství celebritIva Frühlingová feat. DJ Roxtar: Jenom mezi mámaIva Frühlingová: MoralistéIva Frühlingová - Nech mě žítIva Frühlingová : Hey Hey HeyIva Frühlingová : Non, je ne regrette rienIva Frühlingová : WaterbedIva Frühlingová feat. Pierre Richard : La chanson de PierreIva Frühlingová : VěřímIva Frühlingová : Á partMiro Žbirka feat. Iva Frühlingová: Někdy stačí dát jen dechIva Frühlingová : J'ai eu tortIva Frühlingová : La MuerteIva Frühlingová : Ou tu veux, quand tu veuxIva Frühlingová: Tik ťakJukebox Honzy DědkaPovídejNečum na mě showTutorialFace to FaceNa kafeečkoApplikaceCena Nadácie Tatra banky za umenie 2013Dé pětkaLimuzínaŽivě na jedničceTalkshow Jana SaudkaGalashow s latinouSportovec roku 2007Uvolněte se, prosímHodina pravdyBanánové rybičkyBolkovinyMiroslav Donutil v LucerněSnídaně


Aktualizace osobnostního profilu Iva Frühlingová: 3.4. 2024 18:52