Janel Parrish 35 let


Janel Meilani Parrish se narodila 30. října 1988 (den před Halloweenem) na Havaji, na ostrově Oahu. Když měla šest let, zúčastnila se pěvecké soutěže Kiddieoke-Plus a vyhrála. Na Havaji také účinkovala v divadelních hrách To Kill a Mockingbird, The Best Christmas Paegent Ever, On Dragontly Wings.

Janel měří 157 cm, má hnědé oči a hraje na piano od šesti let. Na Havaji se jí říká Hapa, což je označení pro poloviční asiatku, protože je napůl Číňanka a napůl běloška.


30.10.1988
Oahu, Hawaii, USA
Janel Parrish csfd

Family History Mysteries: Buried PastUntil We Meet AgainUtíkej a střílejCoyote Creek ChristmasScooby-Doo, Where Are You Now!Stačí přidat láskuThe Fight Before ChristmasVšem klukům: Navždy s láskouHolly & IvyMighty OakVšem klukům: P.S. Stále tě milujuI'll Be WatchingTigerTrespassersVšem klukům, které jsem milovalaHigh School ExorcismCeleste a Jesse navždyOne Kine DaySvatební koordinátorkyTriple DogApril ShowersLoudilovéBratzGeppettoProkleté dědictvíMagnum P.I.Prolhané krásky: PerfekcionistkyProlhané kráskyVražedné MiamiKřižovatka smrtiPřípady pro LauruHavaj 5-0


Aktualizace osobnostního profilu Janel Parrish: 30.10. 2023 08:10