Elizabeth Tulloch 43 let


Elizabeth Tulloch se narodila 19. ledna 1981 v San Diegu, Kalifornii, ale vyrůstala ve Španělsku, Uruguayi nebo Argentině. Důvodem je to, že její otec pracuje v bankovnictví a musel se kvůli tomu v minulosti často stěhovat. Pseudonym Bitsie používá jako poctu svému dědovi, který byl bombardérem ve druhé světové.

Její první role byla ve filmu R2-D2:BENEATH THE DOME. V roce 2008 si zahrála menší roličku ve filmu DŮM NA ŠPATNÉ ADRESE. V roce 2007 byla nominována na LA Weekly Theater Award za svůj výkon ve hře QUARTERLIFE.

V seriálovém světě se předvedla ve vedlejších rolích například v DR. HOUSE, ODLOŽENÉ PŘÍPADY, ZÁPADNÍ KŘÍDLO nebo ZA SVITU MĚSÍCE. V roce 2011 se začala objevovat v seriálu GRIMM, kde hraje přítelkyni hlavního hrdiny. Při výběru filmových rolí má docela štěstí, podařilo se jí zahrát si ve filmu THE ARTIST. Ten je ověnčen mnoha trofejemi a naposledy dokonce Oskary. Jestli to pomůže i její kariéře se ještě uvidí.


19.1.1981
San Diego, California, USA
Elizabeth Tulloch csfd

We Love You, Sally Carmichael!Dead DrawChronicDiagnóza: ŠampiónNemocnice ParklandCaroline and JackieDůkaz láskyUmělecAlfa a OmegaMost Likely to SucceedWashingtonienneDům na špatné adreseUncross the StarsSuperman a LoisArrowLegendy zítřkaBatwomanFlashSupergirlGrimmPortlandia


Aktualizace osobnostního profilu Elizabeth Tulloch: 16.11. 2023 07:35