George Harris 74 let


George William Harris se narodil 20. října 1949 na Karibském ostrově Grenada. Ve věku 15 let se odešel do Velké Británie, žil ale také třeba ve Švédsku a Izraeli. Vystupoval pak po celé Evropě a ve Spojených státech se svou kapelou, než se stal dramatickým hercem. Hrál v mnoha divadelních inscenacích v Národním divadle a Royal Court Theatre. Za svou dlouhou hereckou karieru se také objevil v muzikálech jako například Hair (hrané v hebrejštině v izraelské produkci) a Jesus Christ Superstar (s původním obsazením v Londýně).

V roce 2004 ho obsadil Matthew Vaughn do své gangsterky LAYER CAKE, kde si Harris zahrál jednu z hlavních postav. Lidé ho však povětšinou znají až z filmů o Harry Potterovi, kde hrál roli Kingsleyho Shacklebolta. HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI - ČÁST 2 je zatím jeho posledním filmem, uvidíme, jak bude jeho herecká kariera pokračovat.


20.10.1949
Grenada
George Harris csfd

Arne Dahl: Zlá krevHarry Potter a Relikvie smrti - část 2Harry Potter a Relikvie smrti - část 1Modrá hlubinaVelká fuškaAgoraHarry Potter a Fénixův řádOko delfínaTlumočnicePo krk v extáziThe Long FirmCísařovy nové šatyČerný jestřáb sestřelenAlchymistéAppetiteMadelineGulliverovy cestySoul SurvivorBermuda GraceBrowningův překladCamillaHlavní podezřelý: NeviňátkaNevidím zlo, neslyším zloOtroci New YorkuDeadline: MadridŠílená AmerikaDeath of a ProphetDobyvatelé ztracené archyRagtimeFlash GordonŽoldáciAmíciCat on a Hot Tin RoofPeter PanThe Broad CoalitionGladiatorernaStarhunter ReduXMI555 Degrees NorthJudge John DeedStarhunterOsobní strážciDangerfieldKavanagh QCDowntown LagosHighlanderUp the Garden PathBustRuth Rendell MysteriesCasualtyScreenplayDempsey a MakepeaceováScreen TwoPoldovéAffairs of the HeartWolcottCBS Afternoon PlayhouseProfesionálové


Aktualizace osobnostního profilu George Harris: 3.11. 2023 08:16