Michelle Fairley 60 let


Michelle se narodila roku 1964 ve městě Corelaine na severu Irska do rodiny velmi známých hostinských Terese a Brianovi Farley. Vyrůstala v nedalekém Ballycastle. Objevila se v řadě televizních seriálů jako VRAŽDY V MIDSOMERU, LARK RISE TO CANDLEFORD nebo MISFITS. Jednou z jejích prvních rolí byla role vražedkyně Cathy Michaels v seriálu INSPEKTOR MORSE v epizodě s názvem „Cestička lesem“.

Ve filmu HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI – ČÁST 1 převzala roli paní Grangerové (po Heather Bleasdale). V roce 2011 se objevila ve fantasy seriálu televize HBO HRA O TRŮNY, ve kterém jí byla svěřena role Catelyn Stark.


17.1.1964
Coleraine, Northern Ireland, Velká Británie
Michelle Fairley csfd

L’Ombre d’un mensongeDětská odpovědnostTo Provide All PeopleV srdci mořeIronclad 2: Battle for BloodMontanaNekompromisní trestPhilomenaVášeň mezi řádkyAnton Chekhov's The DuelChatroomCup CakeHarry Potter a Relikvie smrti - část 1Best: His Mother's SonShort Stay in Switzerland, AŘeditelkaInspektor Rebus: Příčina smrtiInspektor Rebus: Zraněné dušeTi druzíMcCready and DaughterBirths, Marriages and DeathsVicious CircleHideous KinkyVojákova dcera nepláčeThe Precious BloodLife After LifeComicsChildren of the NorthTajné složkyHidden CityGangs of LondonKrálovna Šarlota: Příběh BridgertonovýchThe GoneThe FeedBílá princeznaMěstečko FortitudePovstání


Aktualizace osobnostního profilu Michelle Fairley: 15.3. 2024 15:45