Adam Brown 43 let


Adam Brown se narodil dne dvacátého devátého května roku 1980 v Berkshire v Anglii ve Velké Británii. Je to anglický herec, divadelník, spisovatel, scénárista, komik, mim a stand-up komik. Vystudoval John O'Gaunt Community Technology College v Hungerford v Berkshire a posléze umění na Middlesex University v Londýně, kde se setkal s Clare Plested, která mu pomohla dostat se do britského komediálního divadla Plested and Brown.

Přesto všechno se v televizi příliš neukázal, protože je mu především přední divadlo, protože dle jeho názoru zde může neustále něco zlepšovat a mít tak zpětnou vazbu s obecenstvem, které na jeho iniciativu ke změně reaguje. Zabrouzdáme-li do nedávné historie, zjistíme, že na obrazovkách jej bylo možné vidět v roce 2009 a to v televizní sérii známé televizní stanice CBBC, ChuckleVision, kde si zahrál jako Oswald Potter či v několika reklamách firem jako Money Supermarket, Cheesestrings, Standard Life a Virgin Group.

Jeho filmový průlom si každý může dobře pamatovat, protože jej dnes můžeme pamatovat z filmů z prostředí Středozemě mapující příběh jednoho z nejslavnějších hobbitů z celého Hobitína a dokonce i Kraje Bilba Pytlíka, kde si jednoho z trpaslíků družiny Thorina Pavézy, Oriho.


29.5.1980
Velká Británie
Adam Brown csfd

StanleyvillePiráti z Karibiku: Salazarova pomstaThe Limehouse GolemHobit: Bitva pěti armádHobit: Šmakova dračí poušťHobit: Neočekávaná cestaThe End of the F***ing WorldMcKellen: Role na těloFilmuj!The 10th Annual On Cinema Oscar SpecialBig Morning Buzz LiveJanela IndiscretaRencontres de cinémaChuckleVision


Aktualizace osobnostního profilu Adam Brown: 4.4. 2024 03:18