Kristopher Van Varenberg 36 let


Kristopher van Varenberg (aka "Kris Van Damme") je první syn známého akčního herce Jean-Claude Van Damme. Jeho matkou je učitelka fitness a herečka Gladys Portugues. Kristopher má mladší sestru Biancu Bree a nevlastního bratra Nicolase.

Poté se objevil v roce 1996 Jako mladý Luc Deveraux ve filmu SOUBOJ CTI, kde se jeho otec poprvé kromě hlavní role chopil i režie. V roce 2002 následovala akční role ve filmu TEROR VE VLAKU.

Jeho herecká kariéra následně pokračovala až rolí ve filmu UNIVERZÁLNÍ VOJÁK 3: ZNOVUZROZENÍ, který byl natočen v roce 2009. Hlavní role si zahrál Jean Claude i Dolph Lungren. V roce 2010 se objevil jako herec i asistent režiséra svého otce ve filmu THE PATH EAGLE. Film doposud nebyl v ČR promítán a nebyla stanovena ani premiéra. Zatím máme již delší čas k dispozici pouze trailer.

V roce 2011 se objevil ve snímu ASSASINATION GAMES, kde si zahrál po boku Jean Clauda a Scotta Adkinse. Mezi jeho další filmy by měl patřit DRAGON EYES (2011) a UNIVERSAL SOLDIER: A NEW DIMENSION (2012). V exkluzivním rozhovoru na Int'l JCVD Foru, řekl, že má také kromě herecké kariéry vášeň pro psaní a režírování.


20.5.1987
Kristopher Van Varenberg csfd

Darkness of ManFrenchyTemné hlubinyBalkánská pomstaSmrtelná alianceVítejte v džungliDračí očiThe Philly KidUniverzální voják 4: OdplataŠest výstřelůNájemní zabijáciUniverzální voják III: ZnovuzrozeníTeror ve vlakuSouboj ctiUniverzální vojákLegenda Van Damme


Aktualizace osobnostního profilu Kristopher Van Varenberg: 30.10. 2023 22:58