Julian Rhind-Tutt 55 let


Julian Alistair Rhind-Tutt je britský divadelní, televizní, rozhlasový a filmový herec, který se narodil jako nejmladší z pěti dětí. Jeho otec byl stavitel a společně se svými dvěma sestrami a dvěma bratry žili ve West Draytonu poblíž Heathrow. Svou první divadelní roli měl na základní škole Heathrow ve hře „Šťastný král“ a následovaly další výkony během jeho školní kariéry, včetně role Hamleta ve školní produkci, která byla přijata na festival v Edinburghu. Julian studoval literaturu a drama na Warwick University a poté studoval na Central School of Speech and Drama, kde získal cenu Carleton Hobbs Bursary Award, která mu dala rok rozhlasové práce BBC, práce, která pokračovala po celou jeho kariéru.

Julian se vrátil do Národního divadla v roce 2007 ve hře Joe Penhalla „Krajina se zbraní“. O dva roky později si zahrál roli problémového veterána americké občanské války ve hře „Darker Shores“ v Divadle Hampstead a pokračoval řadou rolí v televizních dramatech, včetně uznávaného špionážního seriálu BBC nazvaném Hodinka, ve kterém v letech 2011–2012 přivedl k životu postavu Anguse McCaina.

Julian se narodil ve znamení Raka a je vysoký 183 centimetrů. V roce 2009 se v Paříži Julian setkal se slovinskou tanečnicí, vizážistkou a učitelkou jógy Natašou Zajc, se kterou má od roku 2012 syna Luciana a se kterým společně žijí střídavě v Anglii a ve slovinském městě Lublaň, kde pár vlastní dům a kde Nataša vyučuje jógu v místním Nataraja Studiu. Julian se kromě své rodné angličtiny rovněž plynně domluví německy a francouzsky.

K snídani si nejraději dává sladké marshmallows, k obědu miluje hovězí maso nebo špagety Carbonara a jako další lahůdky herec upřednostňuje britskou slaninu Sarnies, indické kuře Dopiaza a jako dezert čokoládovou tyčinku značky Mars. Z alkoholických nápojů miluje pravé francouzské šampaňské a také francouzský aperitiv značky Ricard a z koktejlů nepohrdne dobře namíchanou Margaritou. Ve svém volném čase se rád projíždí na svém motocyklu značky Ducati 1000Ds. Poslouchá kapelu The Pixies a britského zpěváka Davida Bowieho. Miluje filmy, ve kterých hrají herečky Catherine Tate a Elizabeth Hurley.


20.7.1968
West Drayton, Hillingdon, England, Velká Británie
Julian Rhind-Tutt csfd

Rozmarný duchThe Rizen: PossessionSlovenija, Avstralija in jutri ves svetThe RizenChubby FunnyAaaaaaaah!Dokud nás smrt nerozdělíCastles in the SkyLucyNaše noviny slouží dvakrátRivalovéWodehouse in ExileZtracená dámaHotelLizard BoyPrinc a pruďasMeant to BeHvězdný prachZáhady Sally Lockhartové - Stín na severuRabbit FeverE=mc²Pod hladinouZabijte králeLara Croft - Tomb RaiderSword of HonourHero of the HourNotting HillZákopBídníciKmenReckless: The MovieRichard IISvatýZítřek nikdy neumíráThe Vacillations of Poppy CarewBreed of Heroes, AŠílenství krále JiříhoZamilovaná princeznaNeobyčejnáTom JonesVčela na mušceBritanniaZaklínač


Aktualizace osobnostního profilu Julian Rhind-Tutt: 5.11. 2023 06:05