Ireneusz Czop 55 let


Charismatický divadelní a filmový herec Ireneusz Czop se narodil 6. července 1969 ve městě Plock poblíž Warszawy. Vystudoval Státní vyšší filmovou, televizní a divadelní školu v Lodźi. Hrál a hraje především v lodźských divadlech.

Czop si velmi cení své divadelní kariéry a když byl požádán, aby ji srovnal s kariérou televizní, sdělil: "Seriál je rychlé občerstvení, které si koupíte na ulici. Divadlo je večeře u blízké osoby, připravená speciálně pro vás". Rolí ve filmu režiséra Wladyslawa Pasikowského POKLOSIE (Dozvuky) se však Czop nesmazatelně zapsal i do paměti filmových fanoušků.

Manželkou Ireneusze Czopa je polská herečka a novinářka Jolanta Jackowska, spolu mají syna Michala a dceru Maiu.


6.7.1968
Płock, Województwo mazowieckie, Polsko
Ireneusz Czop csfd

Broad PeakDetektiv BrunoMarzec '68Na chwilę, na zawszeImperiumKobieta sukcesuAch śpij kochanieLabirynt świadomościWojna, moja miłośćKonvojLáska v městě zahradProstý příběh o vražděTotus tuusVolyňŻyć nie umieraćJack StrongKaruzelaKochanie, chyba cię zabiłemOstra randkaBýt jako Kazimierz DeynaDen ženDozvukyFelix, Net a Nika a teoreticky možná katastrofaLeśne DołyV temnotěJestem twójGenerał - zamach na GibraltarzePrzerwanie działań wojennychNieruchomy poruszycielSomers TownTajny współpracownikSłodko gorzkiTu stoję...KrewKres niewinnościVelká vodaBažinaChyłka - InwigilacjaChyłka - OskarżenieChyłka - Rewizja


Aktualizace osobnostního profilu Ireneusz Czop: 5.11. 2023 17:33