Ondřej Urbanec


Vystudoval Filmovou akademii Miroslava Ondříčka v Písku a Multimediální design na Fakultě umění a designu ZČU. V roce 1997 zakládá s přáteli v Mariánských Lázních skupinu 100°C , která byla nominována na cenu Anděl v roce 2004, vyhrála Objev roku v anketě Žebřík v roce 2005 a Zlaté ucho rádia Expres v roce 2005. S kapelou 100°C vydává 4 alba u vydavatelství Sony Music a u nezávislého labelu Indie Scope a Suphraphone online.

Mimo jiné točí klipy pro znamé kapely a interprety, jako jsou Tata Bojs, Lake Malawi, Mirai, Tonya Graves nebo Rytmus. Od roku 2013 tvoří se spoluhráčem z kapely 100°C Dj Atworkem DJské duo ManaWorld Djs.

Ondřej Urbanec csfd

Prohlídka filmových studií: Warner Bros. StudiosJelen - Jediný co chciHana Zagorová - Já nemám strachKryštof feat. Sima Martausová - HvězdářiTereza Balonová: Sama v peřinách (Lyric Video)Nelly: Nad hladinouThe Silver Spoons - He's Got My Money NowEwa Farna UMAMI livesessionTata Bojs - 25 let cyklace aneb tour domácíTata Bojs - Akustický koncert pro RozmarýnuTata Bojs - Ležatá Letná100°C - Live At Open Air FestivalTereza Balonová: JsemTereza Balonová: Tak máloAdéla - Nech to bejtThe Silver Spoons - I Need a WomanThom Artway - Can't WaitAdam Mišík - K.O.Adam Ďurica - JazeroAdys feat. Martin Rota - Levou NohouAdéla - Call OutBarbora Mottlová: Udělej mi toLucie Vondráčková - Nad VltavouLucie Vondráčková - Perfect KissMirai - Chci tančitSave the Emotion - I'm Not WholeSupport Lesbiens - OceanAdam Ďurica - NavzájomHEX - Ľahký songHodiny - Ze dnaINEKAFE - Sínus dopaduLake Malawi - ParisMirai - AndělMirai - Pojď, zapomenemVoxel - NádechAdam Ďurica - DovtedyAdam Ďurica - SpoluDebbi ft. Marcell - Hard To BelieveGoodfellas - Bebe HelloHodiny - Jízdní řádMirai - DivadloNebe - Zkus na chvíli mi lhát100°C: Freaky BoysSupport Lesbiens: K.I.DTata Bojs - RadioamatérAdam Mišík: Já nechci vícNebe: PadákySlza - Lhůta záruční100°C: Eye for an EyeAbraxas: Už tady jsou


Aktualizace osobnostního profilu Ondřej Urbanec: 1.12. 2023 14:11