Karin Schubert 79 let


Karin Johanna Schubert, německá herečka, která se proslavila zejména v italské kinematografii a „sklouzla“ až do rolí pornoherečky se narodila v Německu 26. listopadu 1944. Stala se naturalizovanou Italkou a dnes žije Katrin v Manzianě, mezi Římem a Viterbem ve společnosti svých psů.

Corbucciho VAMOS A MATAR, COMPAŇEROS z roku 1970 je prvním věhlasnějším filmem ve kterém Karin hrála. Představovala zde Zairu. V tomto roce se také objevila v americké komedii KOČIČKO, KOČIČKO, MILUJI TĚ (PUSSYCAT, PUSSYCAT, I LOVE YOU). SATIRICOSISSIMO je zase komedií, kde se Karin opět setkává s Edwige Fenech, ale hlavně s věhlasnou dvojicí Franco Francchi a Ciccio Ingrassia.

Velice známé a úspěšné filmy přicházejí pro Karin v následujícím období. Jsou to POŠETILOST MOCNÝCH (1971) s Luisem De Funesem, kde hrála královnu. Jako Sabine hrála v herecky „našlapaném“ filmu ATENTÁT V PAŘÍŽI (1972), nebo jako Evelyn v dalším hitu BOŽE, JAK HLUBOKO JSEM KLESLA (1974). Jakoby název tohoto filmu rovněž předurčil zbytek herecké kariéry Karin.

Svůj věhlas v italské erotické komedii si „zařídila“ hned roku 1973, kdy po boku Pippa Franca a opět Edwige Fenech hrála v komedii QUEL GRAN PEZZO DELLA UBALDA TUTTA NUDA E TUTTA CALDA. V roce 1975 hrála Ann, kamarádku Emanuelly (Laura Gemser) v erotické komedii EMANUELLE NERA. Se stejnou herečkou v roli Emanuelly hraje opět v roce 1977 v dalším filmu EMANUELLE – PERCHÉ VIOLENZA ALLE DONNE ? V erotických filmech sklízela úspěchy, ale hrála rovněž ve westernech, hororech či filmech dobrodružných.


26.11.1944
Hamburg, Německá říše
Karin Schubert csfd

Parting ShotsBabette aime ses quequettesLe tre porcellineMauriziaRose rosse per una squilloČervená karkulkaWiener GlutEravamo cosìMafia ConnectionParisienne, LaKarin e Barbara, le supersexystarBorn for LoveBorn for Love 2Karin moglie vogliosaOrgia liberaOscenoPoker di donneThe Devil in Mr. HolmesVizio nel ventre, IlBlonde exzesseKarin l'ingordaRicordi di notteMorbosamente vostraChristina y la reconversión sexualHanna D. - La ragazza del Vondel ParkNájemné ženyBlack VenusInvierno en MarbellaScoiattolo, LoL'infermiera nella corsia dei militariUne femme spécialeChaude et perverse EmiliaMissile X - Geheimauftrag NeutronenbombeEmanuelle - perché violenza alle donne?La dottoressa sotto il lenzuoloCuando los maridos se iban a la guerraFrittata all'italianaLa muerte ronda a MónicaEmanuelle neraL'uomo che sfidò l'organizzazionePavone nero, IlSgarbo, LoBože, jak hluboko jsem klesla!Il bacio di una mortaL'ammazzatinaTentokrát zbohatnemeLa casa della pauraTrestTutti per uno... botte per tuttiAtentát v PařížiBarbe-bleueModrovousQuel gran pezzo della Ubalda tutta nuda e tutta caldaRacconti proibiti... di niente vestitiDue maghi del pallone, IOcchi freddi della paura, GliOre di terrorePošetilost mocnýchScusi, ma lei le paga le tasse?Kočičko, kočičko miluji tě


Aktualizace osobnostního profilu Karin Schubert: 2.11. 2023 21:21