Verna Bloom (1938 - 2019)


Verna Bloom je americká herečka. Bloom se narodila ve městě Lynn ve státě Massachusetts a navštěvovala uměleckou školu School of Fine Arts při Bostonské univerzitě, kde získala titul BFA. V době studií pracovala v kavárně a sdílela byt s dalšími dvěma studentkami. Taky studovala v hereckém studiu Herberta Berghofa v New Yorku.

Ve filmu Martina Scorseseho THE LAST TEMPTATION OF CHRIST /1988/ si zahrála postavu Ježíšovy matky Marie. V roce 1978 hrála spolu s Johnem Belushim v komedii ANIMAL HOUSE. V pozdějším období své herecké kariéry odchází do divadla Maine's Bar Theatre. Vyznáním je židovka a je vdaná za Jacka Cockse.


7.8.1938
Lynn, Massachusetts, USA
9.1.2019
Bar Harbor, Maine, USA
Verna Bloom csfd

Poslední pokušení KristaCesta Natty GannovéDeja vuPo zavírací doběPromises to KeepHonkytonk ManRivkin: Bounty HunterHraní o časZvěřinec časopisu National LampoonContract on Cherry StreetSarah T.: Portrait of a Teenage AlcoholicThe Blue KnightKam zmizeli všichni lidé?Odznak č. 373Tulák z širých pláníParticular MenMuž na výpomocChildren's GamesMedium CoolZápadní křídloDoktorka QuinnováThe EqualizerCagneyová a LaceyováLou GrantGibbsvilleKojakVisionsDoc ElliotKriminální odděleníN.Y.P.D.BonanzaŘekni jim, kdo jsiThe Return of 'The Hired Hand'Look Out Haskell, It's Real: The Making of Medium CoolYearbook: An 'Animal House' Reunion, TheStreet ScenesWhere Are They Now?: A Delta Alumni Update


Aktualizace osobnostního profilu Verna Bloom: 24.2. 2024 18:35