Rey Mysterio 49 let


Oscar Gutiérrez, díky jeho špatně zapamatovatenému jménu raději přezdíván Rey Mysterio, je profesionální wrestler z Ameriky s mexickými kořeny. Debutoval v show SMACKDOWN! teprve v 15 letech proti Chavu Guerrerovi. Stal se velice oblíbeným díky svému strýci Rey Mysteriovi Sr., který Oscara taky naučil High - Flyingu a stylu Lucha - Libre. V ringu je mu přezdíváno "Malý velký muž".

Není žádné tajemství, že Oscar Gutiérrez je silně věřící, což taky dokazuje jeho tetování téměř po celé vrchní části těla a ringová maska. Rey se vyjádřil, že tetování má dávat najevo něco jako omluvu samotnému Bohu, či žádání o odpuštění.


11.12.1974
San Diego, California, USA
Rey Mysterio csfd

Flintstoneovi & WWE: Mela doby kamennéFreddy versus JasonVictor a ValentinoZeke a LutherHrdinovéOspreay: The Rise of an International Pro WrestlerBig Show: A Giants WorldWWE: John Morrison - Rock StarWWE: The Rise and Fall of WCWHard Knocks: The Chris Benoit StoryThe Monday Night War: WWE Raw vs. WCW NitroBelly feat. Young Thug & Zack - ConsuelaWWE FastlaneWWE Hall of Fame 2023WWE PaybackWWE Royal RumbleWrestleMania 39WWE Clash at the CastleWWE Elimination ChamberWWE Hall of Fame 2022WWE Royal RumbleWWE SummerSlamWrestleMania 38Biography: WWE LegendsWWE SummerSlamWWE Survivor SeriesWWE Royal RumbleWWE Tribute to the TroopsWWE: Extreme RulesWWE: SummerSlamWrestleMania 36WWE Crown JewelWWE FastlaneWWE Hall of Fame 2019WWE Money in the BankWWE Royal RumbleWWE SummerSlamWWE Survivor SeriesWrestleMania 35All InNJPW DominionWWE ChronicleWWE Crown JewelWWE Greatest Royal RumbleWWE Royal RumbleWWE Survivor SeriesWWE TLC: Tables, Ladders & ChairsDefiant WrestlingWWE Royal RumbleLucha UndergroundWWE Royal RumbleWrestleMania 30The History of WWE: 50 Years of Sports EntertainmentWWE TLC: Tables, Ladders & ChairsWWE Tribute to the TroopsWWE Hell in a CellWWE Night of Champions


Aktualizace osobnostního profilu Rey Mysterio: 1.11. 2023 17:01