Gary Barlow 53 let


Gary Barlow se narodil 20. ledna 1971 ve Frodshamu. Gary projevil brzký zájem o hudbu, když se sám naučil v 10 letech hrát na klavír. Je zpěvákem a skladatelem nejúspěšnější britské chlapecké kapely od dob Beatles.

Po krátké úspěšné sólové kariéře se Gary rozhodl věnovat psaní písní a produkci. Jako skladatel spolupracoval například s Christinou Aguilerou nebo Eltonem Johnem. V roce 2005 se Take That vrátili na scénu a pokračují ve svých úspěších. Lámou rekordy jak v prodeji alb, tak i vstupenek. Například při zahájení prodeje vstupenek na Circus Live Tour prodali více než 1 milion vstupenek za pouhých 5 hodin. Album Progress vydané v roce 2011 se zase stalo druhým nejprodávanějším albem všech dob ve Velké Británii.

Přestože u nás není tak známý, ve světě je Gary velmi oblíbený. Získal mnoho ocenění. V roce 2011 byl zvolen nejúspěšnějším skladatelem Velké Británie, porazil tak například Johna Lennona, Sira Paula McCartneyho či frontmana skupiny Coldplay Chrise Martina, který o Take That řekl, že „Kvůli nim přemýšlel zda není gay“. Gary se účastnil organizování mnoha velkých projektů pro charitu, za což si získal také ocenění. Momentálně zasedá jako porodce v 8. Řadě soutěže X Factor a podle všeho jedná o smlouvě na další ročník.

Dostalo se mu pocty a stal se jedním z organizátorů koncertu k výročí 60 let vlády královny Alžběty II. na britském trůnu. K jejímu výročí zazpívá řada popových hvězd od Paula McCartneyho, Eltona Johna až po Toma Jonese a samozřejmě samotného Garyho.


20.1.1971
Frodsham, Cheshire, England, Velká Británie
Gary Barlow csfd

MirandaHeartbeatGary Barlow: I'm with the BandTake That: Odyssey - Greatest Hits TourThe Royal Variety Performance 2018Koncert pro ManchesterOfficial! Biggest Hits of the 90sTake That Live 2015Agnetha - ABBA a co bylo pakThe Making of 'Queenie Eye'Take That - koncert k 20. výročíTake That: Look Back, Don't StareTake That: Beautiful World LiveTake ThatTake That: For the RecordTake That: Hometown - Live at Manchester G-MexTake That: Live in BerlinTake That: The Party - Live at WembleyTake That - GiantsTake That - Get Ready For ItPaul McCartney: Queenie EyeTake That & Fake That - Happy NowTake That - KidzTake That - When We Were YoungHelping Haiti: Everybody Hurts, B&W VersionRobbie Williams feat. Gary Barlow - ShameTake That: The FloodTake That: How Deep Is Your LoveElton John: Can You Feel the Love TonightKorunovační koncert pro Karla III.Take That: The Circus LiveTake That: Come to TownRobbie Williams: CandyBritannia HighWalk the LineMichael McIntyre's Big ShowThe BRIT Awards 2015Jonathan Ross Show, TheDaybreakAlan Carr: Chatty ManLive from Studio FiveSkavlanThe BRIT Awards 2009Top of the PopsThe BRIT Awards 2008Big Fat Quiz of the Year, TheThe X FactorThe Xtra FactorFriday Night with Jonathan RossLorraineGPTVCorazón de...The Jack Docherty ShowMundo VIP


Aktualizace osobnostního profilu Gary Barlow: 6.11. 2023 09:33