Jonathan Penner 62 let


Jonathan Lindsay Penner je americký herec, spisovatel a filmový producent narozený 5. 3. 1962 v New Yorku. Známý je především pro role v několika seriálech a  účast v několika sériích známé americké show Survivor neboli Kdo přežije. Momentálně žije v Los Angels, v Kalifornii a má dvě děti se svou ženou Stacy Title, filmovou režisérkou.

Nejvíce známý je ale jako soutěžící v show Survivor. Nejprve se objevil v Survivor: Cookovy ostrovy v roce 2006. Za dva roky následovala série v Mikronésii, známá taky jako Fanoušci vs Favoriti. Tam ale musel ze soutěže odstoupit kvůli vážnému zranění nohy. A v roce 2012 se zúčastnil Survivor: Filipíny. Poté prohlásil, že je otevřený i případné další účasti.


5.3.1962
New York City, New York, USA
Jonathan Penner csfd

Skryté zloHood of HorrorPřece bych ti nelhalLet the Devil Wear BlackAnarchy TVCleopatra's Second HusbandInconceivablePeriskop nahoru a dolůWedding Bell BluesLovci lidíNeporazitelný IIPoslední smíchThe CourtyardV dobrém i zlémZuřiví anděléDračí život Bruce LeePátek třináctého 9Šišouni v New YorkuAmityville 1992Bílý palácRychle v balíkuKriminálka New YorkE-RingArrested DevelopmentKriminálka Las VegasPříšerná kocovinaThe TickGrapevineLateLineShow Jerryho SeinfeldaThe Naked TruthChůva k pohledání


Aktualizace osobnostního profilu Jonathan Penner: 31.10. 2023 12:10