Clive Standen 42 let


Standen měl první zkušenosti s jízdou na koni a šermem už ve dvanácti letech. Už tehdy dostal svou první práci v profesionální týmu kaskadérů v Nottinghamu. Ve věku patnácti se stal členem divadel National Youth Theatre a National Youth Music Theatre, s kterými vystupoval v inscenacích na mnoha známých místech po Anglii. Později se Standen stal studentem Londýnské akademie hudby a dramatického umění na šest semestrů.

Ve filmovým světě se prosadil v tradiční Bollywoodovce  -  Namastey London po boku Katriny Kaif a Akshay Kumara. V roce 2012 dokončil natáčení celovečerního filmu Vertigo Films s názvem Hammer of the Gods.

V roce 2012 ho History Channel obsadil do seriálu Vikings v roli Rolla. Kromě seriálů a filmů se Standen objevil i v dabingu pro video hry, jako je Aliens vs Predator nebo Inversion.


22.7.1981
County Down, Northern Ireland, Velká Británie
Clive Standen csfd

Boudica: Královna válečniceTouha po odvetěVaultDobrodruh FlynnPatient ZeroEverestHammer of the GodsAhoj, LondýneHeroes and VillainsTom Brown's SchooldaysČekání na smrtNa maděruThe Morning ShowCouncil of DadsMirage – Gefährliche LügenPosedlý pomstouVikingovéVikings: Athelstan's JournalAtlantisCamelotPán času


Aktualizace osobnostního profilu Clive Standen: 7.3. 2024 03:10