Brooke McCarter (1963 - 2015)


Brooke se narodil 22. dubna v Pensylvánii rodičům Brookovi a Marii. Má dva sourozence, sestru Melissu a bratra Roberta. Brookův dědeček byl herec varieté a otec bubeník, tak se předpokládalo, že Brooke půjde stejnou cestou. Začal studovat racquetball na státní univerzitě v Ohiu. Dařilo se mu nejen ve sportu, ale i v oblasti modelingu. Ve 14 letech vyhrál soutěž modelů "Nové tváře" a pracoval pro společnosti jako je Levis a JC Penney.

V roce 1985 se začal točit mysteriózní televizní seriál The Twilight Zone a Brooke si zde zahrál svou první roli. O rok později si zahrál v akčním filmu Nářez. V roce 1987 si zahrál svou nejznámější roli, upíra Paula, v klasickém hororu Ztracení chlapci.

V roce 1991 se vrátil ke svému hudebnímu talentu a podílel se na soundtracku k filmu Únik (Fast Getaway). Nikdy to však nebylo vydáno komerčně, ale jednalo se především o písně: I've got a Feeling, Miss Lucy You make me feel, Something Going On.

Jeho poslední celovečerní film byl Wired, který byl o životě Johna Belushiho. Poté si Brooke dal 10 let pauzu, během které se věnoval jiným zájmům, např. obchodu a telekomunikaci. V roce 2009 se Brooke vrátil opět na filmová plátna v kultovní hororové komedii Uh-oh Show. V roce 2011 Brooke natočil další horor Emerging Past.


22.4.1963
Filadelfie, Pennsylvania, USA
22.12.2015
Tampa, Florida, USA
Brooke McCarter csfd

Emerging PastUh-oh Show, TheWiredZtracení chlapciZáměnaNářezPásmo soumrakuMe, Myself and IThe Jimmy Star Show with Ron Russell


Aktualizace osobnostního profilu Brooke McCarter: 29.1. 2024 06:22