Ben Schwartz 42 let


Ben Schwartz je americký herec, komik a scenárista. Snad nejlépe je znám divákům pro ztvárnění fiktivní verze sebe samého z webového seriálu JAKE AND AMIR a pro roli Jeana Raplhia Sapersteina ze sitcomu PARKS AND RECREATION /2009-současnost 2013/. V roce 2012 se připojil k seriálu HOUSE OF LIES, kde ztvárňuje postavu drzého a ambiciózního konzultanta Clydea Oberholta.

Mezi jeho celovečerní filmy můžeme zařadit komedii PEEP WORLD /2010/ s Rainn Wilson a Michaelem C. Hallem stejně jako drama EVERYBODY'S FINE /2009/ s Robertem De Nirem. Navíc měl roli v akční komedii s Markem Wahlbergem a Willem Ferrellem THE OTHER GUYS /2010/, režírovanou Adamem McKayem.

V televizní branži účinkoval Schwartz vedle již výše zmíněných seriálů ve špionážním dramatu J.J.Abramse UNDERCOVERS /2010/ v roli Billa Hoyta.

Schwartz také píše, režíruje a hraje ve svých vlastních filmových projektech. Na stanici HBO měl svůj díl v pořadu FUNNY OR DIE PRESENTS nazvaný Terrible Decisions with Ben Schwartz. Byl nominován na cenu Emmy Awards za vynikající scénář k zahajovacímu ceremoniálu 81. udílení cen Academy Awards.


15.9.1981
The Bronx, New York City, New York, USA
Ben Schwartz csfd

Sonic the Hedgehog 3RenfieldZtratili jsme páníčkaDC Liga supermazlíčkůJežek Sonic 2Vzestup Želv Ninja: FilmFlora & UlyssesRumbleJežek SonicLEGO® příběh 2Vstaň a padniAn Actor PreparesBlue IguanaHappy AnniversaryVečerní školaKonečně domů na svátkyOutside InZásah do vztahuMuž na laněStar Wars: Síla se probouzíBlondýna na předpisCo by kdybyCoffee TownHra na hraněTurboPeep WorldNew Yorská serenádaStar Wars: Vadná várkaThe AfterpartyBanda: Ďábelské historkyCentral ParkJednotky vesmírného nasazeníBless the HartsFairfaxHouseBrokenHovoryInscenaceKačeří příběhy


Aktualizace osobnostního profilu Ben Schwartz: 1.11. 2023 01:06