Šunsuke Daitó 38 let


Šunsuke Daito je oblíbený japonský herec a model, pocházející z města Sakai, které leží v ósacké prefektuře. Narodil se 13. března 1986 a vyrůstal jako jedináček. Už jako dítě se rád díval na filmy a imitoval známé osobnosti. Žil v domnění, že "rozesmávat" lidi je skvělá věc, a to ho inspirovalo k tomu, aby se stal hercem.

V roce 2010 již účinkuje v dramatu "Tumbling" (tokijská televize TBS), byl obsazen televizí TV Asahi do dramatu "Cold Cases" (Keišičo Keizoku 警視庁継続捜査班), které nedotočil díky úrazu na svém mopedu v tokijské čtvrti Setagaya 18. června, kdy narazil do protijedoucího auta. Daito rád vaří, poslouchá hudbu, sleduje filmy, sbírá tenisovou obuv a píše na svůj blog. http://ameblo.jp/daitoh-shunsuke/ Je dobrým kamarádem s hercem Šunem Oguriou, a je také dobrým lokálním patriotem, protože stále rád mluví ósackým dialektem. Je vysoký 182 cm a krevní skupinu má A.


13.3.1986
Sakai, Osaka, Japonsko
Šunsuke Daitó csfd

Eiga: My Home HeroCumi to akuHakaiViolence ActionAšita no šokutakuKusa no hibiki108 Kaiba Goró no fukušú to bóken37 sekundUkijo no gakkaDonten ni warauGakkó e ikenakatta wataši ga „Ano hana“ „Kono sake“ o kaku madeKamen Raidâ Heisei Jenerêshonzu FoebâBrave StormBókjóGekidžóban Šin Minami no teióGood Morning ShowJungle FeverOmote to ura: SaišúšóGirls StepHappy RetirementKainan 1890Omote to uraOmote to ura 2Itsuka Hi no Ataru Basho de SPJiken Kyumeii 2 - IMAT no KisekiJoshi zuKiso orionNeko ni MikanTokijský klanŠirajuki-hime sacudžin džikenJibun no koto bakaride nasakenakunaruyoGekidžóban Óran kókó hosutobuHaisukuru Kagekidan ☆ OtokogumiGekidžóban Tennis no ódži-sama: Eikokušiki teikjú širo kessen!Shaken BABY!Šin Minami no teióCrows Zero IIFudžoši kanodžoGiwakuNakitai Toki no KusuriOnna no ko monogatariRiaru onigokkoTabidachi: Ashoro yoriCrows ZeroAizó: Keišičó šinri bunseki sósa-hanNalezení ztraceného mužeNingen KowaiDive!!IP: Cyber sósahanUkiwa: Tomodači idžó, furin mimanZenkamono: Šinmai hogoši Agawa Kajo


Aktualizace osobnostního profilu Šunsuke Daitó: 7.4. 2024 10:38