Kristanna Loken 44 let


180 cm vysoká blonďatá kráska se narodila v New Yorku, ale kořeny má v Norsku. Od 15-ti let se aktivně věnovala modelingu a v tomto oboru se vypracovala mezi absolutní špičku. Brzy začala také koketovat s herectvím a byla k vidění v mnoha seriálech a nezávislých filmech, většinou nevalné úrovně.

Většinu kariéry má stále před sebou, zatím ovšem od své průlomové role opět sklouzla spíše do béčkových a televizních vod. Jednu z hlavních postav ztvárnila v koprodukčním fantasy německého filmaře Uli Edela KRÁLOVSTVÍ PRSTENU. V poslední době rovněž hodně spolupracuje s nechvalně proslulým režisérem Uwe Bollem (BLOODRAYNE, VE JMÉNU KRÁLE). Zajímavosti: - Kristanna je vegetariánka. - Kvůli úloze ve třetím Terminátorovi nabrala patnáct kilogramů svalové hmoty a musela se učit izraelské bojové umění krav maga. - Její otec se živí jako spisovatel a scénárista. - Bulvární média často spekulují o její bisexualitě, od roku 2008 je ovšem řádně vdaná.


8.10.1979
Ghent, New York, USA
Kristanna Loken csfd

Darkness of ManRepeaterX: The End TimePurity FallsBeyond the GameBody of DeceitHunting the PhantomMercenaries: Speciální komandoČjornaja rozaFighting for FreedomLikvidátořiMěsto vrahů301S.W.A.T.: Pod palbouPouta, která svazujíDarfurVe jménu králeLime Salted LoveBloodRayneKrálovství prstenuTerminátor 3: Vzpoura strojůPanika ve vzduchuGanglandAcademy BoyzDark StoriesSmrtonosná zbraňStatus: NežádoucíLáska je LáskaPainkiller JanePhillyD.C.Na život a na smrtBoy Meets World


Aktualizace osobnostního profilu Kristanna Loken: 30.10. 2023 15:18