Daniel Brühl 45 let


Daniel César Martin Brühl González Domingo se narodil 16. června 1978 v Barceloně. Matka je Španělka, otec, filmový režisér Hanno Brühl, Němec. Daniel mluví plynule španělsky a německy, jinak také anglicky (má opravdu krásný přízvuk:)) a francouzsky. Krátce před jeho narozením se rodina přestěhovala do Kolína nad Rýnem (Německo), často ale navštěvuje rodinu v Katalánii (Španělsko).

V šestnácti letech (1994) měl malou roličku v TV filmu SVENS GEHEIMNIS a byl opravdu posedlý hraním. "Věděl jsem, že tohle bylo to, co jsem chtěl dělat, a rodičům jsem řekl, že bych chtěl skončit se školou, protože bych chtěl zkusit hrát jak nejvíc to bude možné."

Na roční vojně (povinné vojenské službě) přemýšlel, zda si zažádat nebo zda si nezažádat o místo v herecké škole, ale intuitivně se rozhodl začít trénovat 'formal drama' "protože jsem cítil, že by to pro mě nebylo dobré prostředí, být tři čtyři roky s lidmi, kteří všichni chtějí tu samou věc a jsou si navzájem konkurencí. Navíc jsem se nechtěl zavázat pouze jednomu směru."

To neznamená, že by úplně odmítl představu možného přijetí do nějakého kurzu nebo jinou určitou vyhlídku na umělecké vyjádření, možná ve Státech na pár měsíců. Skutečně, Daniel si často hrál s myšlenkou odejít za prací do ciziny (řekl Anglii), a tohle bylo něco, co chtěl určitě udělat, jestliže nebude mít v pár posledních letech v Německu práci spojenou s filmem. "Nikdy jsem tohoto rozhodnutí nelitoval," vysvětluje Daniel a říká, že měl "docela dost štěstí" na řadu hereckých kolegů, se kterými měl tu čest pracovat. "Hodně se dozvíš, ale pořád máš jasnou představu role a práce na ní s režisérem."


16.6.1978
Barcelona, Cataluña, Španělsko
Daniel Brühl csfd

Eden2 WinLa contadora de películasNa západní frontě klidThe CollaborationKingsman: První miseSousedMoje ZoeOperace EntebbeThe Cloverfield ParadoxÚkryt v zooCaptain America: Občanská válkaJeder stirbt für sich alleinDokonalý šéfDáma ve zlatémJá a KaminskiKolonieNejhledanější mužS tváří andělaRivalovéWikiLeaks7 dní v HavaněBláznivá výhraCo kdybychom žili společně?EvaVelký senVetřelciDie kommenden TageKrálovská cestaDinosaurier - Gegen uns seht ihr alt aus!Hanebný panchartiJohn Rabe - Ctihodný občan Třetí ŘíšeLila, LilaČachtická paníKousek čokoládyKrabat: Čarodějův učeňTransport2 dny v PařížiBourneovo ultimátumZajíček bez oušekKámošLoď stínůSalvadorŠťastné a VeseléDámy v letechFarlandLáska v myšlenkáchObčanská výchovaDie Klasse von '99Good bye, Lenin!Sloní srdceVaya con DiosDas weiße RauschenEin Mörderischer PlanEine öffentliche AffäreHonoluluNichts bereuenDeeplyEine Hand voll GrasSchule


Aktualizace osobnostního profilu Daniel Brühl: 6.1. 2024 12:21