Jeffrey Tambor 79 let


Jeffrey Michael Tambor je americký televizní, filmový a divadelní herec, jehož hvězda dosahuje poněkud menší svítivosti. Tento mistr vedlejších rolí se narodil 8. července 1944 v San Franciscu v konzervativní židovské rodině. Jméno Tambor je pak připomínkou jeho maďarských kořenů. Studoval herectví na Sanfranciské státní univerzitě a magisterský titul získal na státní univerzitě ve Wayne.

Jeffrey Tambor je otcem pěti dětí, přičemž čtyři má se svou současnou ženou Kasiou. Podle některých internetových zpráv je členem Scientologické společnosti, ale sám Tambor tuto skutečnost popírá.


8.7.1944
San Francisco, California, USA
Jeffrey Tambor csfd

The Clockwork GirlMagic Camp55 schodůNa vlásku před šťastně až na věkyZtratili jsme StalinaCassius and ClayTrollovéZúčtováníŠkolní srazApartment TroublesOnion News EmpirePařba na třetíPhil SpectorFor the Love of MoneyReklamaLuckyPan Popper a jeho tučňáciPaulPařba v BangkokuPět ženRande u přepážkyWin WinMeeting SpencerNa vláskuUtajená operaceMonstra vs. VetřelciPařba ve VegasUmění lhátGood BehaviorHellboy 2: Zlatá armádaSuprhrdinaOpravdový JonathanSlipstreamStaar: She'd Rather Be a MistressThe Muppets' Wizard of OzEurotripHellboyOpičí agentSpongeBob v kalhotách: FilmBláznivej sejfEloise a VánoceEloise v hotelu PlazaNejhledanější v MalibuPod toskánským sluncemRubbing CharlieŠílený randeNever AgainZase bude fajnGrinchPollockMuppeti z vesmíruMůj učitel paroháčNarušeníPomstaDr. DolittleNěco na té Mary jeSeznamte se, Joe BlackZbraň davového šílenstvíMuž, který dopadl EichmannaVelký tyran


Aktualizace osobnostního profilu Jeffrey Tambor: 30.10. 2023 20:55