Ondřej Pavelka 68 let


Narodil se v Novém Jičíně roku 1955. Pochází z divadelní rodiny, a tak se dalo také čekat, kam jeho kroky povedou po gymnáziu. Než byl přijat na DAMU, věnoval se spolupráci s Divadlem na okraji v Praze. K vidění byl také ve studiu Ypsilon a v divadle Na zábradlí.

Ve volných chvílích si nejraději odpočine na horách, kde chodí na túry. Baví ho také sport, zejména fotbal a cyklistika.


10.9.1955
Nový Jičín, Československo
Ondřej Pavelka csfd

HádkoviIdiotVyšehrad: FylmMatkyOčitý svědekVyšehrad: SeryjálŠtěstí je krásná věcTeorie tygraDavidPadesátkaKdyby byly rybyMaria StockSejít z cestyAussigDům U Zlatého úsvituVelkofilmKočkyJasnovidecKrálovství potokůŽil jsem s cizinkouPost CoitumTa třetíVýchova dívek v ČecháchDvě z policejní brašnyPlay StrindbergVenušin vrchSen o krásné panněKočka na kolejíchAfroditaKrvavý románTen, který má být zavřenýKučírek versus KučírekMaigretův první případPohádka o touzeÚtěk do vězeníZachýsek, zvaný RumělkaDivoká sviněFaustPodivné premiérySedím na konári a je mi dobreZvířata ve městěÚrazPoutníciProces s vrahy MartynovéProkletí domu HajnůMorytát o velké poštovní loupežiNemožnáHorečkaKořánův lesPohádka o lidské dušiSkalpel, prosímCo je vám, doktore?Druhý tah pěšcemRubikova kostkaSanta LuciaVšechno nebo nicKupte si časPod nohama nebeFarmaKouzelné dobrodružství


Aktualizace osobnostního profilu Ondřej Pavelka: 1.11. 2023 21:56