Mark Keller 58 let


Tento německý herec se narodil 5. května 1965 v Überlingenu. Patří k nejpopulárnějším německým televizním hercům. Mark Keller se vyučil automechanikem. Protože se chtěl stát hercem, přihlásil se roku 1985 na hereckou školu ve Freiburgu. Do showbusinessu vstoupil jako imitátor herce Deana Martina. Na vojně vystupoval jako zpěvák armádní skupiny. Mark Keller si zahrál ve spoustě seriálů, které natočila stanice ARD. Patří k nim MÍSTO ČINU.

Mark Keller již několik let posiluje ve fitness studiích a věnuje se bojovým uměním. Proto také většinu kaskadérských scén v Kobře 11 zvládal sám. Mark Keller je ženatý. Jeho manželka se jmenuje Tülin a pochází z Turecka. Má dva syny. Jmenují se Aaron a Joshua. Se svoji rodinou žije v rodném Überlingenu u Bodamského jezera. Hostoval v seriálu KLAUN.


5.5.1965
Überlingen, Baden-Württemberg, Západní Německo
Mark Keller csfd

Der Bergdoktor - BauernopferDer Bergdoktor - Kalte StilleHürkuşDer gute BulleFrauenDer Bergdoktor - WunschkindNesmělý svůdníkZum Sterben zu frühAgent Ranjid rettet die WeltDer Bergdoktor - VirusLiebling, lass uns scheiden!Kopf oder ZahlJeden a půl rytířeKamioňákAndersrumNabosoSmrtelné nebezpečíHledám tátuI Love You, BabyJetzt oder nie - Zeit ist GeldNová šance, nový životVater im Alleingang, EinHerzbeben - Die Nacht, die alles veränderteKlaunZmařené snyEinsteinovy záhadyZvláštní jednotka, LipskoKobra 11Případ pro dvaSpeciální tým KolínDoktor z hor: Nové příběhyDie WacheRosamunde PilcherDas AmtVe jménu zákonaPod bílými plachtamiKlaun


Aktualizace osobnostního profilu Mark Keller: 2.11. 2023 10:58