Lucille Bremer (1917 - 1996)   † 79 let


Lucille se narodila v New Yorku, ale brzy s rodinou přesídlila do Philadelphie. Ve věku sedmi let začala chodit na lekce baletu a již v době dospívání byla tato nadějná tanečnice přijata do Philadelphia Opera Company. V 16 letech se s touto společností vydala na turné po Evropě. Svůj broadwayský debut absolvovala v roli Ponny Girl v muzikálu Panama Hattie v roce 1940. Při vystoupení ve Versailles Restaurant ji objevil producent společnosti MGM Arthur Freed. Poté, co prošla screen testem, ji nejprve obsadil do krátkometrážního muzikálu THIS LOVE OF MINE, kde byl jejím hereckým partnerem Cyd Charisse. Ještě v témže roce získala Lucille roli Rose, nejstarší dcery bohaté rodiny Smithových, která touží po tom, aby se stala součástí společenské smetánky, v romantickém muzikálu SETKÁME SE V ST. LOUIS.

Lucille sama cítila, že její herecká kariéra se chýlí ke konci, a tak se zaměřila spíše na svůj soukromý život. Při natáčení ADVENTURES OF CASANOVA ji zaujal syn bývalého mexického prezidenta a milionář Abelardo Louis Rodriguez, za kterého se v červenci roku 1948 provdala. Přestože spolu manželé měli čtyři děti, nakonec se v roce 1963 rozvedli. Lucille už se znovu nevdala a zemřela v kalifornském městě La Jolla na infarkt v dubnu roku 1996 ve věku 79 let.


21.2.1917
Amsterdam, New York, USA
16.4.1996
La Jolla, California, USA
Lucille Bremer csfd

Adventures of CasanovaBehind Locked DoorsRuthlessDark DelusionTill the Clouds Roll byYolanda and the ThiefZiegfeldův kabaretSetkáme se v St. LouisThis Love of Mine


Aktualizace osobnostního profilu Lucille Bremer: 23.4. 2024 09:46