Colby Donaldson 50 let


Colby Donaldson se narodil 1. dubna 1974 v městě Christoval ve státě Texas. Jeho otec zemřel když byl ještě dítě, a tak na farmě vyrůstal sám se svou matkou a starším bratrem Reidem. Vystudoval vysokou školu obchodního marketingu v Texasu a jelikož je velký fanouškem aut a motorek, začal pracovat jako automechanik.

Díky vybudované popularitě, dostával šanci i v televizních filmech a seriálech, kde ztvárnil především malé role. Objevil se například v jedné epizodě úspěšného seriálu JOEY, nebo jako velitel ochranky ve filmu RED EYE.

V roce 2010 se mu splnil sen a dostal šanci moderovat televizní reality show TOP SHOT, ve které se skupinka lidí utkává v umění ručních či střelných zbraní. Kanál Histrory.com na kterém tato soutěž premiérově běží, je s show spokojena a v přípravách jsou další série.


1.4.1974
Christoval, Texas, USA
Colby Donaldson csfd

Noční letDalší krásná tvářPepper DennisSběratelé kostíJoeyLas Vegas: KasinoJAGLarry, kroť se8 Simple Rules... for Dating My Teenage DaughterDeník zasloužilé matkyTřeba mě sežerTexas: The Big PictureThe Butcher: Souboj řezníkůNejlepší střelaKdo přežije: MarkézySurvivor - Season Two: The Greatest and Most Outrageous MomentsSurvivor II: The ReunionKdo přežijePolitically IncorrectEntertainment Tonight


Aktualizace osobnostního profilu Colby Donaldson: 22.10. 2023 00:27