Nikolette Noel 37 let


Americká herečka Nikolette Noel se narodila 5. listopadu 1986 v Los Angeles, tamtéž i vyrůstala. Její matka byla slavná maďarská supermodelka Apostol Eva. Nikolette hovoří plynně maďarsky, domluví se španělsky. Ve městě andělů zahájila profesionální kariéru herečky ve věku šest let, když dostala roli v epizodě seriálu UNSOLVED MYSTERIES. Jako modelka záhy pracovala pro reklamní kampaně firmy Reebok nebo organizace PETA. Během střední školy se stupňovala její touha stát se profesionální herečkou, a proto příští čtyři roky věnovala studiu herectví na Loyola Marymount University, kde absolvovala s titulem bakalář v oboru divadelní herectví. V Hollywoodu dále rozvíjela svůj talent pod vedením trenéra Ricka Walterse. Soukromě cvičila hlasovou a kamerovou techniku.

Ve filmu debutovala rolí studentky v oceňovaném dramatu PURGATORY HOUSE (2004) o konfliktu dospívání. V průběhu prozatím krátké filmové dráhy vyzkoušela žánr komedie SLIGHTLY SINGLE IN L.A. (2011) v roli paní vrchní, thriller THE PAPERBOY (2012) v roli Nancy, akční THE EXPENDABLES 2 (2012) jako Billyho žena Sofie, horor TEXAS CHAINSAW 3D (2013) v postavě Cyndi nebo sportovní drama YOUNG AGAIN (2013) jako Jamie Miller.

Štíhlá brunetka neoplývá klasickou krásou modelky ani výrazným hereckým nadáním, ale disponuje pohledem, který zachycuje pozornost. Štěstí přeje připraveným, v jejím případě to platí dvojnásob, neboť má štěstí na zajímavé projekty a dosud vše funguje v její prospěch. Aktivní je také v soukromí, věnuje se několika sportům – józe, kopané, běhání, lyžování a působí ještě jako instruktorka pilates.


5.11.1986
Los Angeles, California, USA
Nikolette Noel csfd

Holy MasqueradeBaby Geniuses: Baby Squad InvestigatorsDracula: The Dark PrinceSlightly Single in L.A.Texaský masakr motorovou pilou 3DExpendables: Postradatelní 2Music HighObří vosy útočíReportérPurgatory HouseThe RopesNevyjasněné záhady


Aktualizace osobnostního profilu Nikolette Noel: 20.3. 2024 23:52