Simona Postlerová 59 let


Narodila se v Plzni v roce 1964. Její rodiče se věnovali filmu. Otec byl režisérem a matka herečkou. Už od raného dětství chtěla být herečkou. Studovat šla na gymnázium, které úspěšně dokončila. Po gymnáziu šla studovat herectví do Prahy na DAMU. Během studia na DAMU hrála v Národním divadle. Dalšími divadly, kde se také vyskytovala byly: Karlínské divadlo, Divadlo Ungelt. Od roku 1992 se vyskytuje v Divadle Na Vinohradech. Můžeme ji vidět v představeních např: Brouk v hlavě, nebo Jistě, pane ministře.

Hodně také dabuje a věnuje se i rozhlasu se kterým spolupracuje. Z dabingu její hlas můžeme slyšet např. Samanthu Carter v seriálu Hvězdná brána, Lorelai Gilmoreovou v seriálu Gilmorova děvčata, Annie Hackerovou v Jistě, pane ministře.

Má také bratra, který se jmenuje Alexandr a je taktéž herec. Za manžela má kytaristu Zdeňka Hráška. Mají spolu dvě děti. Dceru Janu Magdalénu a syna Damiána.


9.11.1964
Plzeň, Československo
Simona Postlerová csfd

Tancuj MatyldoJako letní sníhAlenka v zemi zázrakůProbudím se včeraBekyně mniškaDivnovláskyKouzla králůMuž a stínExpertiKočkyO Šípkové RůžencePoslední kouzloSmetanový světTři dámy s pistolíBankrotářiFalešné obviněníNezvěstnýStará láska nerezavíJedna vánočníPaní Piperová zasahujeSpirála nenávistiVelký případO třech ospalých princeznáchO zámku v podzemíPolední žárRumplCimprCamprZáhadná paní SavageováNa hraněPoe a vražda krásné dívkyKeanKníže VáclavPohádka o lidech a Boží lékárněHora jménem AndělskáJedna kočka za druhouNoc pastýřůPohádka o věrnostiZámek v ČecháchDanton čili SaturnáliaDva Janové a ovečkaOsudné dveřeTen lokajTmaÚtěk do vězeníDuch časuF - E - D - AMilostivé létoZlatý ostrovZrcadloKlaním se, měsíciO podezíravém králiSelhání brzdBludiště cestCesta do krajiny TyO zrzavé AnduleRukojmíVěrni zůstanemeBoganDanLepší prima denPojď, dáme sbohem žízni


Aktualizace osobnostního profilu Simona Postlerová: 30.10. 2023 08:41