Pavel Řezníček 57 let


Tento brněnský herec, směřoval dříve k fotbalu než k herectví. Fotbalu se závodně za Zbrojovku Brno věnoval až do svých osmnácti let. Osudným zlomem bylo zavítání na Bratry Karamazovy, které viděl v Divadle na provázku. Najednou si uvědomil, že ho začíná více zajímat herectví než fotbal. Ve svých čtyřiadvaceti byl přijat na DAMU. Předtím v Divadle bratří Mrštíků pracoval jako kulisák. Tam jej připravovala herečka Monika Kobrová.Na DAMU byli jeho učiteli Jan Kačer a dnes už zesnulý Boris Rösner.

Zahrál si dvě menší role v celovečerních filmech MILENCI A VRAZI a SAMETOVÍ VRAZI. Na kontě má i snímky KEEP SMILING a KDOPAK BY SEVLKA BÁL?. Co se týče známějších televizních rolí, kromě seriálu HOP NEBO TROP hrál jednu z hlavních rolí v seriálech ON JE ŽENA! a LETIŠTĚ. Představil se i jako ředitel školy v seriálu ČT ŠKOLA NA VÝSLUNÍ. Vystoupil v několika epizodách seriálu MÍSTO V ŽIVOTĚ a krátce i v jedné epizodě seriálu EDEN. A v neposlední řadě také v primáckém seriálu VELMI KŘEHKÉ VZTAHY.

Na Primě tři roky pracoval jako produkční zpravodajství. Má mladší sestru, která vystudovala loutkoherectví. Povahově je introvert. Další ze zajímavostí je, že po maturitě absolvoval vojenský trénink.


11.10.1966
Brno, Československo
Pavel Řezníček csfd

Pinocchio40 rolíPřípad s koncemJedině TerezaTichý společníkCena za štěstíTen, kdo tě milovalAnthropoidAndílek na nervyTouha po mociDonT StopVánoční hvězdaCizinec a krásná paníAlmaBludičkyRomán pro mužeDvojkaNespavostBrainStormKdopak by se vlka bálVlnaKeep SmilingKrásný časSametoví vraziMilenci a vraziRuth to vidí jinakNezvěstnýÚnos domůOhrada snůZa zdíZáhadná paní SavageováDům poslední radostiPeriferiePoutníciJak si zasloužit princeznuOdznak VysočinaPoslední oběťSedm schodů k mociVolhaZlatá labuť1. MISEOrdinace v růžové zahradě


Aktualizace osobnostního profilu Pavel Řezníček: 1.11. 2023 15:37