Debi Mazar 59 let


Deborah Mazar se narodila v newyorské čtvrti Queens. Její otec Harry pochází z židovské rodiny a je litevského původu. Její matka Nancy byla katoličkou, která konvertovala k judaismu a později se stala budhistkou. Předtím, než se Debi stala herečkou, živila se jako kosmetička a vizážistka. Na počátku kariéry byla také hiphopovou tanečnicí, což zúročila v jednom ze svých prvních filmů GRAFFITI ROCK z roku 1984.

Jejím manželem se v březnu roku 2002 stal Gabriele Corcos, se kterým žije Debi doposud. Mají spolu dvě dcery: Evelyn Mariu (2002) a Giuliu Isabel (2006). Debi je blízkou přítelkyní zpěvačky Madonny, se kterou se seznámila během 80. let na klubové scéně, kde působila jako vizážistka. Objevila se také v několika Madonniných videoklipech, například v Papa Don´t Preach, True Blue, Deeper and deeper a Music.


13.8.1964
Queens, New York City, New York, USA
Debi Mazar csfd

Food FightThe Kill RoomKolo zázrakůThe Only Living Boy in New YorkVincentův světJe prostě báječnáLovelace: Pravdivá zpověď královny pornaReturn to BabylonSám doma 5: Vánoční loupežŽenyŽivot je krásnýRed Riding HoodAlibiBuď v kliduPortrét šílenstvíCollateralGoodnight, Joseph ParkerMůj malý světPodrazTen Tiny Love StoriesTuxedoHra o výkupnéMore Dogs Than BonesDům hrůzyInsider: Muž, který věděl příliš mnohoKačátko PadavkaDavid a LisaFrogs for SnakesKrevní poutoSvědek proti mafiiThere's No Fish Food in HeavenCasper - První kouzloJak ta je úžasnáThe DeliTrouble on the CornerVetřelec 007Zkurvená nudaCo jsem ti nikdy neřeklaMůj nejmilejší barSex po telefonuVesmírní trakeřiBatman navždyNa plný peckyHon na čarodějniceA tak jsem si vzal řezniciBeethoven's 2ndPrachy za nicDivoký andělHračkyMalcolm XMládíPrůšvihSvět Monkeyho ZetterlandaHorečka džungleThe DoorsČlovíček TateMafiániNew York Beat MovieEast New York


Aktualizace osobnostního profilu Debi Mazar: 6.11. 2023 00:46