Virginia Gardner 29 let


Virginia Elizabeth Gardner je americká televizní, divadelní a filmová herečka a příležitostná modelka, která se narodila v hlavním městě amerického státu Kalifornie, Sacramentu. Své šťastné dětství prožila se svým starším bratrem Chasem Gardnerem a se svými rodiči Chuckem a Sarou, kteří ji zapsali do Sacramento Country Day School, kde získala základní vzdělání. Od šesté třídy se přihlásila do dramatického kroužku této školy, kde si jí všiml tehdejší ředitel tohoto dramatického oddělení Brian Frishman, který ji nechal vystupovat ve většině školních produkcích a tím ukázala svůj raný talent jako divadelní umělec.

Ve své práci modelky podpořila mnoho významných značek, pro které nafotila mnoho fotek a pro které se procházela na modních přehlídkách. Mezi tyto značky patří Love Culture, Kohl's, HP, Famous Footwear, LF a Hollister. Byla zastupována agenturou pro talenty nazvanou United. V roce 2015 byla vyznamenána cenou Hollywood Beauty Awards v kategorii „Cena nové krásy“.

Virginia měří 173 centimetrů a přátelé jí říkají Ginny. V roce 2013 začala chodit s hercem Grahamem Patrickem Martinem. Po čtyřech letech společného života se pár v roce 2017 rozešel. Ve stejném roce začala chodit s hercem Grahamem Rogersem a společně se zúčastnili mnoha hvězdných akcí. Bohužel se pár v roce 2018 rozešel. Od roku 2020 randí s Jedem Elliottem, baskytaristou z britské rockové kapely The Struts.

Její oblíbené filmy jsou všechny filmy z franšízy Lego. Její oblíbené jídlo je kuřecí tikka masala, její oblíbená kapela je Matchbox Twenty a její oblíbená kniha je „The Sarah Book“, kterou napsal Scott McClanahan. Pokud jde o její oblíbené místo k návštěvě, uvedla, že miluje Evropu. Jednou cestovala po Evropě a navštívila země včetně Anglie, Irska, Nizozemska a Francie. Jejím prvním domácím mazlíčkem byla zlatá rybka jménem Fishy Wishy. Jako dospělá měla psa jménem Levi, který kříží plemena včetně pudla, Pekinese a kokršpaněla. Adoptovala také kotě, které pojmenovala pan Meeseeks.


18.3.1995
Sacramento, California, USA
Virginia Gardner csfd

Beautiful WeddingKrásná katastrofaLikedSee You on Venus610 metrů nad zemíVšechny malé zázrakyHalloweenLittle BitchesMonster PartyStarfishTell Me How I DieZasvěceníProjekt minulostGaslitAmerican Horror StoriesDolly Parton: Hra na cityRunawaysVe jménu našeho PánaZooCloser: Nové případyTajnosti a lžiZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní obětiVražedná právaGleeLaboratorní krysyDoktorka z DixieHollywood Insider


Aktualizace osobnostního profilu Virginia Gardner: 12.3. 2024 03:34