Marshall Herskovitz 72 let


Herec, spisovatel, scénárista, režisér a producent Marshall Herskovitz budoval svoji kariéru ve dvou zcela oddělených světech – ve světě filmu a ve světě televize.

V roce 1985 Herskovitz a Zwick založili Bedford Falls Company. Jejím prvním projektem byl uznávaný televizní seriál THIRTYSOMETHING. V následujících letech Herskovitz získal dvě další ceny Emmy, dvě ceny Directors Guild, dále potom cenu Writers Guild, cenu Humanitas, cenu Zlatý Globus a několik dalších.

V roce 1993 byl uveden Herskovitzův první celovečerní film JACKOVA UKOLÉBAVKA, ve kterém hrál Danny DeVito. O rok později produkoval Zwickův film „Legenda o vášni" s Bradem Pittem a Anthonym Hopkinsem v hlavní roli. Dále potom spolu se Zwickem režírovali a produkovali průkopnický seriál TAK TOHLE JE MŮJ ŽIVOT.

Během dalších let strávil Herskovitz šest měsíců v Římě, kde produkoval a režíroval velkolepý historický epos NEBEZPEČNÁ KRÁSA, který byl uveden v roce 1998. Následující rok spolu se Zwickem produkoval a spolurežíroval serál DRUHÁ ŠANCE, který vyhrál několik ocenění. V roce 2003 Herskovitz spolupracoval na scénáři filmu „Poslední samuraj" a produkoval ho.


23.2.1952
Filadelfie, Pennsylvania, USA
Marshall Herskovitz csfd

Americký zabijákJack Reacher: Nevracej seLáska a jiné závislostiMarriage, APoslední samurajVelký detailSpecial BulletinQuarterlifeDruhá šancethirtysomethingSeven Brides for Seven BrothersThe White ShadowCHiPsFamilyAmerica: A Tribute to HeroesŽena jde napředNebezpečná krásaLegenda o vášniJackova ukolébavkaTak tohle je můj život


Aktualizace osobnostního profilu Marshall Herskovitz: 25.2. 2024 01:49