Lee Ryan 40 let


Lee John Broad Ryan se narodil 17.června 1938 Ghatham, Kent. Jeho rodiče se rozvedli, když mu bylo šest let a poté Lee vyrůstal s matkou Sheilou, sestrou Gemmou a babičkou. V pěti letech mu byla zjištěna dyslexie. Navštěvoval školu muzických umění a také nezávislé divadelní akademie - Silvya Young Theatre School a Italia Conti Academy of Theatre Arts. Jeho největším snem bylo stát se zpěvákem, a to se mu také podařilo ve slavné popové skupině Blue, která svým úspěchem zasáhla celou Evropu a podařilo se jim prodat 14 milionů nahrávek po celém světě.

Se snoubenkou Sammanthou Millar 30. listopadu 2008 přivítali na svět chlapce jménem Rain Amethyst Ryan. Svým výrokem: "Jsem velice sentimentální a romantický, ale někdy bych si přál, aby to tak nebylo." utvrdil všechny o tom, že nesrovnalosti v manželství se Sammanthou Millar jsou pouze domyšlené a soud, který proti sobě v jisté době vedli byl zbytečný. Ve volných chvílích píše básně nebo skládá písničky. Je pořád činný jako zpěvák a se skupinou Blue připravuje očekávaný comeback na hudební scénu.


17.6.1983
Chatman, Kent, England, Velká Británie
Lee Ryan csfd

Eurovision Song Contest 2011Británie má talentThe Apprentice: You're Fired!Hell's KitchenThe Paul O'Grady ShowComic Relief 2003: The Big Hair DoI'm a Celebrity, Get Me Out of Here!Friday Night with Jonathan RossRichard & JudyThe Saturday ShowLoose WomenCD:UKGMTVChildren in NeedTop of the PopsVelká fuškaHolby CityBlue Guilty: Live from WembleyParty in the Park 2003Blue: A Year in the Life ofParty in the Park 2002Blue - Break My HeartBlue - Hurt LoversBlue - Without YouBlue - I CanBlue - Breathe EasyBlue - BubblinBlue - Curtain FallsBlue - GuiltyBlue - U Make Me WannaBlue ft. Stevie Wonder - Signed, Sealed, Delivered, I'm YoursBlue - Best in MeBlue - Fly by IIBlue - One LoveBlue ft. Elton John - Sorry Seems to Be the Hardest WordBlue - All RiseBlue - If You Come BackBlue - Too Close


Aktualizace osobnostního profilu Lee Ryan: 20.3. 2024 20:41