Joanna Page 46 let


Joanna Louise Page se narodila 23. března 1978 ve Walesu jako jediné dítě Susan Angely a Nigela Lesleyho Pageových. V roce 1998 ukončila studium na Královské akademii dramatického umění.

V interview uvedla, že když si přečetla scénář k Stacey, okamžitě zatoužila ji hrát, protože "ona je já" a že i Staceyina matka jako by vypadla z oka té její. Myslela si, že zemře, pokud ji roli nedají. Protože ale bylo uznáno, že "ona je ona", roli dostala a spolu s Mathew Hornem natočili tři série.

V tv začala rolí služky v mnohokrát zpracovaném dramatu SLEČNA JULIE (1999). V tomto roce se také představila v adaptaci BBC DAVID COPPERFIELD jako Dora Spenlowová. Při natáčení se zde seznámila s hereckým kolegou Jamesem Thortonem, kterého si vzala, žijí v Wakefieldu v západním Yorkshiru.


23.3.1978
Mumbles, Swansea, Wales, Velká Británie
Joanna Page csfd

Jdi za svým koněmDial M for MiddlesbroughDoctor Who: The Day of the DoctorQ Pootle 5: Šťastné a vesmírné!Nativity 2: Danger in the Manger!Bye Bye Harry!Gideon's DaughterLáska nebeskáReady When You Are Mr. McGillCo s tou Annie Mary?Z peklaZtracený světDavid CopperfieldJulieDog SquadGavin & StaceyVraždy v MidsomeruHome from HomeBreathlessQ Pootle 5GatesThe SyndicateBedlamSlečna MarplováWhite Van ManMist: Sheepdog TalesAž na konec světaLove SoupMine All MineThe CazaletsAgatha & Poirot: Partners in CrimeBritain's Favourite SweetsBritain's Parking HellMistři švindluWelsh GreatsPaul O'Grady's Saturday Night Line-Up


Aktualizace osobnostního profilu Joanna Page: 30.10. 2023 18:29