Helena Zeťová 43 let


Zpěváckou kariéru odstartovala již v patnácti letech − do roku 1998 koncertovala s rockovou kapelou. Poté vystupovala s americkou skupinou. V dubnu 2001 vytvořily s Terezou Kerndlovou a Terezou Černochovou dívčí skupinu Black Milk, jejíž první album vyšlo v červnu 2002. V témže roce získaly Českého slavíka v kategorii Objev roku. V roce 2003 vydala kapela album Sedmkrát. V roce 2005 tato kapela kvůli rozporům zaniká.

V roce 2011 nazpívala postavu "Dívka sen" v prvním českém 3D filmu V PEŘINĚ, kterou hraje Nikol Moravcová, takže Helenu v tomto muzikálu pouze slyšíme. V současné době Helena pracuje na své třetí sólové desce.


7.11.1980
Valašské Meziříčí, Československo
Helena Zeťová csfd

Život ve hvězdáchChart ShowDrzá DianaSportovec roku 2012Zrcadlo tvého životaSilvestr 2011Česko Slovenská SuperStarAdela showBackstageHvězdy na cestáchProminentiShow Jana KrauseTOP STARGalashow s latinou IIGalashow s latinouLimuzínaPřísně tajnéTOP STAR magazínSouboj hitůMaxi CleverStarDance ...kolem dokolaStarDance aneb když hvězdy tančíČétéčkoŽitoInboxVšechnopártyT-musicUvolněte se, prosímLegendy televizní zábavyPomerančSilvestr 2002VabankKrásný ztrátyBanánové rybičkyZlatá mřížDO-RE-MINikdo není dokonalýRozjezdy pro hvězdyKufrTajemství celebritHvězdy na VltavěRytmus: Krstný otecHelena Zeťová - Crossing BridgesHelena Zeťová - Don't U Play GamesHelena Zeťová - Impossible (Unstoppable)Black Milk - Málo slovBlack Milk - SedmkrátBlack Milk - Pár nápadůKrálovny popu


Aktualizace osobnostního profilu Helena Zeťová: 3.4. 2024 15:07