Takeru Sató 35 let


Takeru se narodil 21. března 1989 v prefektuře Saitama, kde i roku 2007, týden před jeho 18. narozeninami, odmaturoval. Má rád kočky a i sám nějaké vlastní. Jeho dalšími koníčky jsou breakdance a řešení Rubikovy kostky. Také je fanouškem skupiny Mr. Children.

Roku 2008 si zahrál vedlejší dredatou postavu Okadu Júju v seriálu Rookies natočeném na motivy mangy o baseballu a po boku Miury Harumy v seriálu Bloody Monday (ten se dočkal v roce 2010 druhé řady).

Roku 2009 dostal mnohem více možností, jak zazářit na televizních obrazovkách i na plátně - Rookies dostalo filmové pokračování s podtitulem Socugjó (Maturita) a ve filmu Goemon si zahrál mladého Saiza. Co se týče seriálové tvorby, zahrál si po boku Mizušimy Hira v seriálu Mei-čan no Šicudži (Meiin sluha), ve dvou dílech MR. BRAIN po boku Kimury Takuji (a opět Mizušimi Hira). Objevil se v pátém díle Strašidelných příběhů roku 2009. Také byl vybrán jako hlavní postava v televizním speciálu MW Dai-0-šó, kde se setkal s Tamakim Hirošim a Koidem Keisukem.

Od roku 2010 začíná dostávat více hlavních rolí, například v seriálu Q10 hraje Fukaie Heitu, který zapne robota Q10 (toho hraje Maeda Acuko), nebo ve filmu BECK (kde se opět setkal s Mizušimou Hirem). Dalším filmem, kde ten rok účinkoval, bylo 3. pokračování série filmů „TRICK" (vychází ze tří televizních sérií a několika speciálů, v hlavních rolích tu můžeme vidět Abe Hirošiho a Nakamu Jukii). Co se týče televizní tvorby, jak již bylo zmiňováno, běžela 2. série Bloody Monday, ale také ho obsadili jako Okadu Izóa (skutečná historická postava) v seriálu Rjóma den (Legenda o Rjómovi), jedná se o historický seriál produkovaný televizí NHK, kde v hlavní roli zazářil Fukujama Masaharu.


21.3.1989
prefektura Saitama, Japonsko
Takeru Sató csfd

Gibo to musume no Blues: 2022-nen kinga šinnen SpecialBelleMamorare nakatta monotači ePotulný samuraj Kenšin: KonecPotulný samuraj Kenšin: PočátekGibo to musume no blues: 2020-nen kinga šinnen specialDragon Quest: Tvůj příběhHitojoSamurai MarathonHard-CoreI'll Go AheadInujašikiOku otokoAdžinHačinen goši no hanajomeNanimonoSekai kara neko ga kietanaraBakuman.Potulný samuraj Kenšin: Kjóto v plamenechPotulný samuraj Kenšin: Konec legendyKanodžo wa uso o aišisugiteruRiaru: kanzen naru kubinagarjú no hiPotulný samuraj Kenšin: ZrozeníSaigo no Kizuna: Okinawa Hikisakareta KyodaiBeckGekijoban Trick: Reinosha Battle RoyaleGoemonMW dai 0 šóRookies: SocugjóGekijô-ban Kamen raidâ Den'ô & Kiba: Kuraimakkusu dekaGekijôban Saraba Kamen Raidâ Den'ô Fainaru KauntodaunKamen Rider Den-O & Kiva: Climax DekaRookies SPGekijô-ban Kamen Raidâ Den-Ô: Ore, tanjô!Kamen Rider Den-O: Singing, Dancing, Great Training!!Princess Princess D100man-kai ieba yokattaPísně láskyKoi wa cuzuku jo doko made moMada mada koi wa cuzuku jo doko made moGibo to musume no bluesHanbun, aoiTennó no rjóribanBitter BloodTonbi


Aktualizace osobnostního profilu Takeru Sató: 6.11. 2023 09:11