Bar Paly 38 let


Vlastním jménem Barbara Phaly se narodila 29.května 1982 v Rusku. V sedmi letech se z rodinou odstěhovala do izraelského Tel Avivu. V sedmnácti letech začala svou modelingovou dráhu, když podepsala svoji první smlouvu s Izraelskou modelingovou agenturou. A tak procestovala Itálii, Německo, Anglii atd.

Do širšího povědomí se dostává v roce 2010, kdy získá roli Natalie v epizodě Králík nebo kachna ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku (How I Met Your Mother). Její přirozená krása neuniká pozornosti a získává si zástupy fanoušku (zejména mužů) po celém světě. Její obličej se tak začíná stále více objevovat na internetu i v některých oblíbených pánských časopisech jako je Maxim. Dá se říci, že prozatímní vrchol její kariéry nastává v role 2013, kdy ji jako svoji novou múzu obsazuje Michael Bay do svého filmu Krev a pot (v roli Soriny Luminity). Bar má tak poprvé možnost zahrát si v hollywoodském trháku po boku takových hvězd jako jsou Mark Wahlberg a Dwayne Johnson.


29.4.1985
Tel Aviv, Izrael
Bar Paly csfd

Painted BeautyHeadlockUrgeVykolejenáNON-STOPPot a krevProzření Charlieho Swana IIIHyenasRuinyStilettoFilthy GorgeousZehirut MatzlemaNámořní vyšetřovací služba L. A.Legendy zítřkaiZombieBoschJean-Claude Van JohnsonTraining Day


Aktualizace osobnostního profilu Bar Paly: 3.11. 2023 00:38