Stella Carnacina 69 let


Stella Carnacina je rodačkou z Říma. Narodila se 24. února 1955. Stella se řadí k dalším herečkám italské sexy komedie z konce sedmdesátých a počátku osmdesátých let minulého století. Začala pracovat již ve věku 14 let jako modelka pro některé reklamy.

Po filmu následovala kariéra divadelní, kde začíná Stella ve hře HAI MAI PROVATO NELL´ACQUA CALDA s Walterem Chiarim. Stella se stala náhradou za hvězdu Ivanu Monti a její vzpomínky na toto období netřeba více komentovat : „Zažila jsem šest krásných divadelních měsíců s Walterem, který byl největší profesionál jakého jsem kdy poznala, dokonce i v restauraci platil za všechny, všichni byli hosté. Byl to obrovský úspěch a fantastický zážitek.“ Po celé Itálii pak byla úspěšná ve hře LA GATTA E IL CONIGLIO. Například do Turína přijeli s touto hrou na týden a zůstali tam dva měsíce. Velký podíl na úspěch měl Alfredo Rizzo (ten prý byl velmi citlivý, ale nesmělo se mu odporovat). Herecky to byla pro Stellu poslední věc, protože se cítila unavená a měla dceru.

V televizi se jako moderátorka po boku Vittoria Salvettiho objevila v pořadech AZZURRO a CASTROCARO. Ve své kariéře se setkala díky televizní práci i s dvojicí Franco Franchi a Ciccio Ingrassia.

Během své herecké kariéry nahrála také sedm hudebních singlů. Nejúspěšnější, který byl prodáván i mimo Itálii se stal singl z roku 1977 Rosso sera.


24.2.1955
Řím, Lazio, Itálie
Stella Carnacina csfd

Apocalisse di un terremotoVigili e vigilesseWhite Pop JesusRingNel silenzio della notteAtti impuri all'italianaSan Pasquale Baylonne protettore delle donneA forza di sberleBello come un arcangeloL'ossessaAncora una volta prima di lasciarciLa Polizia è al servizio del cittadino ?Tony ArzentaTroppo rischio per un uomo soloSole nella pelle, IlItaly Possessed: A Brief History of Italian Exorcist Rip-offs


Aktualizace osobnostního profilu Stella Carnacina: 24.4. 2024 15:48