William Devane 84 let


"Nejsem jako Redford. Nejsem tak narcistický. A taky nejsem tak fotogenický."

V roce 1981 natočil Schlesingerův propadák - BLÁZNIVÁ DÁLNICE. V kinech vydělal pouhé 2 milióny dolarů a stál 24 milionů dolarů. V roce 1979 si zahrál v KNOTS LANDING kde měl roli Grega Sumnera a v seriálu zůstal po 10 let a točil maximálně tři filmy za rok. Od 90.let se ale znovu vrátil k filmům. V roce 1995 měl roli primáře oddělení nemocnice s Nicolette Sheridan ve filmu VIRUS dále pak v NOČNÍ HLÍDCE a VOLNÝ PÁD - LET 174, v "99" zahrál jednoho z záporáků a v ODPLATĚ Briana Helgelanda. V roce 2008 opět měl prezidentskou roli v televizním filmu HVĚZDNÁ BRÁNA: NÁVRAT a letos nejspíš půjde do kin jeho poslední film THE RIVER WHY.

William Devane rád jezdí na koni, hraje rád polo. Dokonce vlastní vlastní restauraci Devane's která se specializuje na newyorsko-italskou kuchyň.


5.9.1939
Albany, New York, USA
William Devane csfd

Jesse Stone: Ztracen v Paradise50 k 1InterstellarMusíme odsud vypadnoutJesse Stone: Bludiště pochybnostíLeprechaun's RevengeTemný rytíř povstalFlag of My FatherJesse Stone: Ztracená nevinnostNa stopě vrahoviJesse Stone: Bez výčitekThe Kane Files: Life of TrialThe River WhyChasing the GreenJesse Stone: Tenký ledThe Least Among YouHvězdná brána: NávratThe FallJesse Stone: Radikální změnaJesse Stone: Smrt v jezeřePayback: Straight UpZáhadná smrtMuž se srdcem kovbojeThreat of ExposureVánoční návštěvníkŠerifVesmírný závodBlízko smrtiMuž bez stínuPoor White TrashThe Man Who Used to Be MeVesmírní kovbojovéOdplataAbsolutní pravdaException to the RuleSmrtící asteroidZapomenuté hříchyNoční hlídkaPád letu 174VirusLady In WaitingPro lásku k NancyProphet of Evil: The Ervil LeBaron StoryRubdownPosedláPresident's Child, TheOběť krásyPes v uniforměVital SignsVražda na dobírkuVražda v Central ParkuPátrání v časeWith Intent to KillHadley's RebellionTestamentVrah se nikdy nemýlíBláznivá dálniceKonečná hraThe Other VictimAmíci


Aktualizace osobnostního profilu William Devane: 16.3. 2024 22:55