Katja Weitzenböck 56 let


Katja Weitzenböck se narodila v Tokiu a vyrostla v Erlangenu. Po promoci chtěla vydělat peníze na další studium prací na farmě skotu v australském vnitrozemí. Místo toho se stala modelkou v New Yorku pro modely Eilieen Ford a Ford.

Weitzenböcková hovoří anglicky (2. mateřský jazyk) stejně jako francouzsky a italsky, a mluví také francouzským dialektem. Katja Weitzenböck byla zamilovaná do spisovatele a režiséra Torstena Schulze, se kterým má dvě děti. Žije v Berlíně společně se svými dvěma dětmi.


10.6.1967
Tokio, Japonsko
Katja Weitzenböck csfd

Erzgebirgskrimi - Verhängnisvolle RechercheZimmer mit Stall – Feuer unterm DachOsudové léto na KypruOsudové léto v PrazeUnser Traum von KanadaEngel der Gerechtigkeit - Geld oder LebenEngel der Gerechtigkeit - KopfgeldEngel der Gerechtigkeit - ÄrztepfuschEngel der Gerechtigkeit - Brüder fürs LebenViktor a tajemství krokodýlího domuEngel der GerechtigkeitMuž z PekinguVšechen čas světaMeine Familie bringt mich umSmrt z hlubinEinmal Toskana und zurückSommerwellenTen život je tvůjDie Blüten der SehnsuchtFürchte dich nichtLiebe auf den dritten BlickFloridaträumeErbin mit HerzNamaluj si láskuNevěrnáKlub snů - Cesta za ženou snůKlub snů - Srdce v džungliLiebe zartbitterTučňák AmundsenGebirtigSněhulák hledá SněhulačkuDer ParadiesvogelDie HeldenMumie smrtiVrah v toběAmor - Vražedná hra z láskyDas Schloß meines VatersEin Mann für gewisse SekundenSK KölschDer Mann für alle Fälle: Ein ganz gewöhnlicher TotschlagNičivá vášeňSchalom, meine LiebeVrah v mém doměSeitensprung in den TodÀ chacun son tourMalý indián ve městěNávštěvníciToxic AffairIn aller Freundschaft - Die jungen ÄrzteKriminálka StuttgartGipfelstürmer - Das BerginternatBettys Diagnose


Aktualizace osobnostního profilu Katja Weitzenböck: 2.11. 2023 16:02